Продължаващото рали за възстановяване на Cardano се сблъска с препятствие,

...
Продължаващото рали за възстановяване на Cardano се сблъска с препятствие,
Коментари Харесай

Прогноза за Cardano: Съпротивата при $0.35 спира възстановяването

Продължаващото рали за възобновяване на Cardano се сблъска с затруднение, когато доближи зоната на опозиция от $0.35 на 14 март.

Дневната графика демонстрира, че купувачите не съумяха да преодолеят равнището от $0.35. Отхвърлянето на цената с дълъг фитил сочи, че трейдърите продават по време на ценовите ралита. Ако натискът от продажби се резервира, цената на ADA евентуално ще продължи предходната фаза на промяна.

Вероятно заради възходящата бича настройка на криптопазара, Cardano отскочи от психическата поддръжка от $0.3. Полученият бичи поврат, подсилен от възходящ размер, увеличи цената на монетата с 18.45%, достигайки съпротивата от $0.35.

На 15 март купувачите се пробваха още веднъж да пробият равнището от $0.35, само че не съумяха. Дневната свещ затворила под $0.35 с дълъг фитил над тялото демонстрира, че продавачите пазят равнището и може да продължат да оказват напън върху цената.

Ако през идващите дни Cardano се сблъска с повече признаци на напън от страна на продавачите към $0.35, цените евентуално ще се извърнат надолу и ще тестват още веднъж околните равнища на поддръжка от $0.325 и $0.3.




От друга страна, в случай че купувачите се опитат да удължат тази фаза на възобновяване, цената ще се нуждае от дневна свещ, затваряща над $0.35. Дневният RSI скочи назад до междинната линия (50%), което демонстрира, че пазарните настроения са неутрални.

Дневните ЕМА (20, 50 и 100) са насъбрани покрай $0.35, което основава мощно равнище на опозиция против купувачите.

Като цяло продължаващото рали на възобновяване на цената на Cardano спря и сега криптовалутата е изправена пред напън от продажби при равнището на опозиция от $0.35.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете Crypto DNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от Cardano Анализ

Cardano (ADA) се бори да обърне $2.30 в поддръжка

Изчистването на това равнище ще освободи напрежението и ще разреши на ADA да се изкачи по-високо. Цената на Cardano има възходяща наклонност след отскок от 12-часовата зона на търсене, която се намира сред $1.72 и $1.87. Оттогава ADA се увеличи с 25% и в този момент се пробва да обърне равнището на опозиция на $2.30 в поддръжка. […]

ноември 10, 2021 14:45 2 мин. четене

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР