Продължаваме с екзотичната приказка от миналия сезон, която този път,

...
Продължаваме с екзотичната приказка от миналия сезон, която този път,
Коментари Харесай

Есен/Зима 2018: Saint Laurent

Продължаваме с екзотичната приказка от предишния сезон, която този път, обаче, пътят ни кривва в друга покоса, а Вакарело взема решение да обрисува всичко в черно - е, или съвсем всичко.
Есенно-зимното дефиле на Saint Laurent, още веднъж уютно поместено в полите на Айфеловата кула, като за задачата бе построен специфичен огледален шоурум, провокира стилните среди.

Измежду премигващи светлини и пушеци пушек надникнахме в оня Ив Сен Лоран, който помним от преди години. Онзи гигантически дизайнер, който разчупи рамките и накара дамите да наподобяват повече от извънредно секси в sleek костюми.

И този път Вакарело се потопи в мислите на именития създател на марката Saint Laurent и почерпи ентусиазъм от съветските му завършения.

Късите кожени панталони отново преобладаваха на котешката пътечка, раменете още веднъж бяха извънгабаритни, вечерните дизайни в изчистени минималистични кройки. Аксесоарите за лукс носеха бохемска независимост и разсипничество, а slotchy boots отстъпиха ред на обувките - с каратама, в кадифе или пък кожа, с солидна подметка и ток, или пък покрити с кожа от натурален косъм. Шапки и тук не липсваха - с обемно дъно и необятна, повече от нормалното, външна страна.

"Исках доста стрийт дефиле, въодушевено от Руската сбирка на Ив Сен Лоран ", сподели Антъни Вакарело малко преди старта на ревюто. А ние се съгласяваме, че и той, и всички, получихме тъкмо това!

Брутално секси, диво и вилнеещо... и след това - същинска детонация от флорали, разцъфтели върху коктейлни рокли, които се отличаваха, от останалата част от сбирката, с убийствена мини дължина, необятни плещи и дълбоки деколтета.

Концепцията за яд, експанзия и мощна настройка на Вакарело, този път сякаш съвсем "удуши " Ив Сен Лоран от по-късните му буржоазни години. Моделите за идния сезон демонстрираха същинската мощна жена и сексапила, който бушува в нея. Не може да откъснем очи от тези V-образни спускащи се надолу, повече в сравнение с би трябвало, деколтета и от цялата тази трагична сбирка, която крещи СИЛА с цялостна мощ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР