Продължаваме промяната внесе свежест и енергия в Народното събрание, след

...
Продължаваме промяната внесе свежест и енергия в Народното събрание, след
Коментари Харесай

Култово изказване от трибуната на НС! Млад депутат се запъна и стана за смях ВИДЕО

Продължаваме смяната внесе прохлада и сила в Народното събрание, откакто вкара най-вече млади депутати. Партията на Кирил Петков и Асен Василев би трябвало да бъде поздравена за това, че самоуверено пробва да смени закостенялата и корумпирана политическа класа. Естествено, младостта и неопитността са гаранция освен за триумф, а от време на време и за симпатични изцепки. Точно на такава стана жертва 29-годишният депутат от Раднево Радослав Василев.

Той излезе на парламентарната естрада за пръв път, само че от огромното неспокойствие си не помни мисълта и попадна в серия от комични обстановки в границите на минута. Някои негови сътрудници одобриха несполучливата му изява с усмивка и подучване за повече храброст идващия път, а други безогледно се хилеха и се гавреха с младока.

Радослав стартира да приказва във връзка основаването на краткотрайната комисия за енергийната рецесия, препоръчана от ръководещите, само че на няколко пъти се спря и не можа да продължи изявлението си.

" През последните 12 години... ", опита да се върне обратно младият народен представител, явно визирайки грешките на предходните ръководещи за повишаването на тока, само че още веднъж замлъкна.

Той нахвърли с прекъсвания по някоя и друга дума, без никаква съгласуваност на мисълта, а най-сетне се отхвърли.

" Исках да кажа... Извинявайте, такова...да, прелестен ден ", изстреля на изпроводяк и доста, доста обезпокоен националният представител, след което си седна.

" Първо поздравявам младия сътрудник, който откри сили да излезе на тази естрада. Убеден съм, че идващия път ще се показа доста по-добре от нас, които сме дълги години тук ", насърчи го ненадейно Рамадан Аталай от Движение за права и свободи. И получи благодарности за поддръжката от сътрудник на Василев.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР