Продължаваме промяната внася сигнал в ДАНС срещу шефа на БАБХ

...
Продължаваме промяната внася сигнал в ДАНС срещу шефа на БАБХ
Коментари Харесай

ПП със сигнал към ДАНС за граничния контрол на ГКПП Капитан Андреево

" Продължаваме промяната " внася сигнал в ДАНС против шефа на БАБХ за открити бездействия по граничния надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", съобщи депутатът от Политическа партия Даниел Лорер. От партията считат, че това е една от аргументите за неприемането ни в Шенген.
Още по темата
" Технически България е подготвена, само че нас ни се сподели ясно от Нидерландия, че България има сериозен проблем - с корупцията и сериозен проблем с използването на закона и правовата страна по принцип. Правителството " Петков " стартира доста огромни промени, с цел да възвърнем доверието както у българските жители, по този начин и у нашите сътрудници от Европейски Съюз. Акцията на " Капитан Андреево " беше с цел да видят нашите европейски сътрудници, че една от най-големите сухопътни граници на Европа е още веднъж сигурна за импорт и експорт на плодове и зеленчуци. За страдание самодейността поета от кабинета Петков за запазване на границите наподобява саботирана от Българската организация по сигурност на храните (БАБХ). Сигналът, който ще внесем, касае бездействието на тази институция във връзка с всички ограничения, които ние взехме това нещо да не се връща още веднъж ", съобщи Лорер.

" Бездействието на тази организация по време на служебното държавно управление по възвръщането на контрола и връщането на хартиената бюлетина в Народното събрание е сериозна стъпка обратно в правовата страна ", добави той.

Връщането на броенето на ръка на бюлетини в българските изборни секции е метод да се вършат всевъзможни изборни измами, акцентира депутатът.

" Освен това, и това още веднъж ни бе казано от нашите европейски сътрудници, вместо да се занимава с действителните промени, които бяха импортирани от Политическа партия - за битка с корупцията, за надзор над прокуратурата, за КПКОНПИ и така нататък ние изгубехме две седмици да връщаме една компрометирана хартиена бюлетина и броенето на ръка ", съобщи Лорер и напомни, че

Хърватия се причисли към Европейски Съюз по-късно от България и към този момент беше призната в европейското пространство без забележки.

" Това значи, че през всичките тези години българската администрация не е полагала тези старания, другояче от дълго време щяхме да сме не запомнили тази тематика ", счита депутатът от Политическа партия.

" България би трябвало да отстоява своето право да бъде в Шенген, показвайки техническа подготвеност, която имаме от години, запазвайки я, и продължавайки да прави стъпки към правовата страна, а не назад към корупция ", съобщи още Лорер.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР