Продължаваме Промяната“ (ПП) и Демократична България“ (ДБ) може да имат

...
Продължаваме Промяната“ (ПП) и Демократична България“ (ДБ) може да имат
Коментари Харесай

ПП и ДБ може да имат общи кандидати за местния вот

„ Продължаваме Промяната “ (ПП) и „ Демократична България “ (ДБ) може да имат общи претенденти за локалния избор. Това разяснява на брифинг в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков. 

„ Много е значимо демократичната общественост като цяло да бъде съсредоточена и фокусирана, тъй че да имаме, където е допустимо, дружно, един претендент подсилен “, уточни Петков в отговор на журналистически въпрос за локалния избор. 

Ние с Демократична България сме сътрудници и непрестанно приказваме за политиките, които в този момент са значими, уточни той. Докато мандатите вървят един след различен, ние сме задължени да се погрижим за българските жители през условие бюджетът да бъде импортиран, с цел да можем да покрием съществени неща като минималната работна заплата, пенсиите, данъчните облекчения за деца, в границите на три % бюджетен недостиг, които са нужни за еврозоната, добави Петков. 

Кирил Петков съобщи, че Бойко Рашков остава претендентът на Политическа партия за поста ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество ( КПКОНПИ ).

Рашков ще продължава да е претендентът за антикорупционната комисия, тъй като ние имаме вяра, че освен законодателната рамка е значима, само че и кой ръководи, разяснява Петков. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР