Продължаваме Промяната откри в чужбина своя първи регионален клуб, съобщиха

...
Продължаваме Промяната откри в чужбина своя първи регионален клуб, съобщиха
Коментари Харесай

Петков с Линда пускат СНИМКИ от Виена, ПП откри първия си клуб в чужбина

" Продължаваме Промяната " откри в чужбина своя първи районен клуб, оповестиха от партията.

Пред повече от 100 български жители, съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев публично откриха клуба във Виена и обявиха, че има по какъв начин всички дружно да създадем България, за която мечтаем. На събитието присъстваше и брачната половинка на Кирил Петков - Линда, заяви " 24 часа ".



Събитието събра дейни хора от разнообразни точки в Австрия и прилежащите страни. В полемиката с изключение на ръководителите на Политическа партия, се включиха и народните представители в 48 Народно събрание Андрей Гюров, Даниел Лорер, Калина Константинова, Искрен Митев, Деница Симеонова и Цветелина Заркин.



Българската общественост изслуша концепциите и визията на " Продължаваме Промяната " по какъв начин България да се трансформира в съвременна европейска страна. В тази връзка една от главните тематики беше обединяването преди идните избори, което представителите на Политическа партия показаха освен в политически аспект сред " Продължаваме Промяната " и Демократична България, а и посредством припознаване на идеите на всички жители, които желаят България да бъде заслужен сътрудник в Европейски Съюз с висок стандарт на живот, конкурентна новаторска стопанска система, същинско, а не на думи господство на закона.

Регионалният клуб във Виена ще бъде мястото, което ще улесни опцията за връзка. В него непрекъснато ще има представители, а всички дейни хора с хрумвания ще могат да споделят своята визия за процесите в България, както и проблемите и идеите, които пазят като българи зад граница. Към клуба могат да се причислят всички хора, които имат вяра в идеята на смяната, съобщи dariknews.

Не е належащо участие в партията или българско поданство, а просто да гледаме в една посока – с готовност да създадем България по-добро място за живеене, акцентираха от партията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР