Продължаваме промяната - Демократична България ще поиска изслушване в парламента

...
Продължаваме промяната - Демократична България ще поиска изслушване в парламента
Коментари Харесай

"Продължаваме промяната - Демократична България" иска изслушване на Гешев и Сарафов в парламента

Продължаваме смяната - Демократична България " ще изиска чуване в Народното събрание на основния прокурор Иван Гешев, неговия заместител Борислав Сарафов и зам.-ръководителя на Националната следствена работа Ясен Тодоров. Това се схваща от позиция на новата коалиция, публикувана до медиите.

 Предложението за отстраняването на Иван Гешев към този момент му е връчено Предложението за отстраняването на Иван Гешев към този момент му е връчено

От политическата мощ показват пет въпроса, които ще зададат на тримата. Повечето от тях са обвързани с днешните изявления на и. Към момента основният прокурор желае оставката на Сарафов, до момента в който шефът на следствието изиска неговата, както и тази на заместника си Ясен Тодоров.

От " Продължаваме промяната - Демократична България " желаят да знаят " кои каузи са на трупчета и кои политици са изнудвани с тях ". Също по този начин настоят за отговор кой е изпращал есемеси на основния прокурор по какъв начин и по кое време да упражнява активността си. Кой е оказвал напън върху Висшия правосъден съвет, с цел да изиска оставката на основния прокурор и кои са политиците, с които си е приказвал Гешев също са измежду въпросите, които новата коалиция желае да зададе на висшите магистрати. Последното запитване е за какво Сарафов разгласи, че се опасява за живота си.

 Странно е, че Сарафов се плаши от индивида, който следваше на всички места, разгласи заместникът му Странно е, че Сарафов се плаши от индивида, който следваше на всички места, разгласи заместникът му

" Ако България желае да стане естествена европейска страна, институциите би трябвало да стартират да работят, без значение кои са хората в тях. Затова приоритет на " Продължаваме промяната - Демократична България " е дълбока конституционна промяна, която да подсигурява правдивост и тъждество пред закона за всички българи ", приключва известието си новата коалиция.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР