„Продължаваме промяната беше избрана, защото обеща на българския народ, че

...
„Продължаваме промяната беше избрана, защото обеща на българския народ, че
Коментари Харесай

Манолова: ПП беше избрана, защото обеща, че никой няма да живее под линията на бедност

„ Продължаваме промяната беше определена, тъй като даде обещание на българския народ, че няма да има човек, който да живее под линията на беднотия “, съобщи Мая Манолова.

„ Нинова беше определена, тъй като даде обещание преизчисление на пенсиите на база застрахователен приход през някои от последните години – 2019, 2020, 2021 “, сподели водачът на „ Изправи се, България “.

Манолова съобщи, че не желае нищо повече от това ръководещите да си изпълнят обещанията към българските пенсионери, „ тъй като другото е една неистина към българския народ във времена на тежка, обществена и икономическа рецесии, или най-малко в тези 21%, които предлага държавното управление да бъдат дадени на пенсионерите плюс коронавирус добавката, която да стане антикризисна добавка – 60 лева плюс 21% нарастване, с цел да почувстват хората най-малко минимално някакво усъвършенстване, защото всички сме наясно, че питателните артикули, стоките от дребната потребителска кошница, към този момент са над 30%, до 50% стигат “.

„ Защо да им се лишават спешните добавки? Изобщо за какво бяха понижени на 1 януари, в най-тежкия интервал, когато хората заплащат сметки за ток, за парно, медикаменти, храна? Реално рецесията не е свършила, дори с дейностите си държавното управление основава още и още рецесии, тъй че не може народът да е този, който ще заплати сметката “, безапелационна е Манолова.

Според нея „ антикризисните ограничения на държавното управление са една насмешка с българския народ “. По думите ѝ семействата няма да получат нищо.

„ Това, което слушаме слушаме от телевизионните екрани, е прахуляк в очите на хората “, сподели още тя.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР