Продължаваме издирвателната дейност, няма никаква информация за дъщерята на Мария

...
Продължаваме издирвателната дейност, няма никаква информация за дъщерята на Мария
Коментари Харесай

Кметът на Царево: Нямаме данни къде е дъщерята на съдия Москова, издирването продължава

Продължаваме издирвателната активност, няма никаква информация за дъщерята на Мария Москова, нямаме данни къде се намира тя. Предполага се, че е била в колата на арбитър Москова. 
Прочетете още
Това съобщи кметът на Царево Георги Лапчев пред публицисти. 

Тялото на ръководителя на Районния съд в Царево Мария Москова е изпулвало в региона на пристанището в Царево. Тя бе една от двете изчезнали дами по време на потопа през вчерашния ден. Другата в неопределеност е 30-годишната й щерка - доктор Даниела Йорданова, която е пътувала дружно с нея в колата, повлечена от придошлите води в кв. Василико.

Даниела Йорданова и 54-годишната й майка са били в дребен Нисан Джук, който е отвеян от приливната вълна в дерето по алеята в кв. Василико, алармирали очевидци.

Намерен е и трупът на един мъж, чиято идентичност е открита. Той е правил строителна активност по къщата на двете дами. Мъжът родом е от Смолян.

 

" Достъпът до Синеморец към този момент е въможен, защото равнищата на р. Велека към този момент спадат ", съобщи още Георги Лапчев. Поетапно възвръщат и електричеството в региона.

Двата язовира в община Царево ще бъдат източени и ще стартира незабавен ремонт на стените им, защото са били обрушени от мощната приливна вълна.

" Предстои да се събере Министерски съвет, приготвяме своите протоколи и ще споделим финансовата равносметка от потопа, който ни заля. Искаме помощ от страната и за двата язовира. Ако не беше огромният язовир, който е бил изцяло празен преди да стартират преваляванията, комплекс " Оазис " нямаше да съществува ", сподели Георги Лапчев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР