Продължава разследването на снощната стрелба в столицата. По първоначална информация

...
Продължава разследването на снощната стрелба в столицата. По първоначална информация
Коментари Харесай

Издирват двама за снощната стрелба по Жирафа в София


Продължава следствието на снощната пукотевица в столицата. По първична информация полицията търси двама души. При нападението бяха ранени двама души. Изстреляни са шест патрона.

Инцидентът стана към 22:00 часа.

По непотвърдени данни нападателите избягали с автомобил, откакто произвели изстрелите. Кршумите попаднали в телата на двама престъпно проявени – 38-годишния Ивайло Богданов – Жирафа осъждан неведнъж за владеене на опиати. Той е превозен в „ Пирогов” с огнестрелна рана в региона на гърдите. „ Направена е сполучлива интервенция, няма заплаха за живота му “, сподели пред БТВ шефът на „ Пирогов” проф. Асен Балтов.

Другият ранен е на 26 години – осъждан за обири в офиси и жилища. Той е превозен във ВМА с две огнестрелни рани в региона на гърдите и рамото.

И двамата са без заплаха за живота.

Информацията е доста спорна към този миг. Разпитват се очевидци, правят се процесуално-следствени действия”, разяснява, ст. комисар Ивайло Иванов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи.

По думите на шефа на Групово дело „ Национална полиция гл. комисар Христо Терзийски към момента не е ясно дали по мъжете е стрелял един човек или двама.

Цяла нощ на територията на цялата столица са осъществявани инспекции на съмнителни коли и лица.

Охранител на близкия фитнес център, който бил измежду първите, видели ранените след стрелбата, описа, че две минути преди този момент на мястото имало черен джип. Това било записано и от охранителните камери на близката пицария, които са конфискувани от полицията.

„ Чухме четири-пет изстрела и малко по-късно едното момче падна пред фитнеса. Беше съществено ранен, в тежко състояние”, сподели охранителят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР