Продължава медийният диалог между съпредседателя на Продължаваме Промяната Асен Василев

...
Продължава медийният диалог между съпредседателя на Продължаваме Промяната Асен Василев
Коментари Харесай

Среща Борисов - Радев? Асен Василев със скандален отговор

Продължава медийният разговор сред съпредседателя на " Продължаваме Промяната " Асен Василев и президента Румен Радев.

Асен Василев даде брифинг, на който разяснява думите на президента Румен Радев по адрес на Политическа партия.  
-->
" Аз бях първият измамен, когато се доверих на тези хора. Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора да изпълнят очакванията на българите за смяна ". Така президентът Румен Радев отговори в понеделник на Асен Василев, който го упрекна, че се е срещал с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, написа dariknews.bg.

" Мисля че последните 24 часа видяхме един сносно синхронизиран дует сред господин Борисов и господин Радев, който не мисля, че изненадва българските жители, тъй че стана явно даже за слепите ", съобщи Асен Василев по време на брифинг.

" Нашите връзки постоянно са били прецизно институционални. Другото, което може би не се харесва на огромна част от политическата класа в България е, че аз споделям това, което мисля ", отговори Василев на въпрос за какво са се влошили връзките му с президента.

Той изясни, че публицистите би трябвало да попитат самия Румен Радев с кое свое деяние го е разочаровал. 

Той посочи, че към момента не е получил покана от проф. Николай Габровски за диалог за поддръжка на негов кабинет с мандата на ГЕРБ.  

" Не вървя да им блестя ", съобщи Василев на въпрос дали има доказателства, че Румен Радев и Бойко Борисов са се срещали, правейки асоциация с казаното по-рано от Бойко Борисов в медиите, че " Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР