Продължава да се шуми около случая с източените 3,8 милиона

...
Продължава да се шуми около случая с източените 3,8 милиона
Коментари Харесай

Все още мистерия около плячкосаните близо 4 000 000 от сметката на Мартин Петров

Продължава да се шуми към случая с източените 3,8 милиона лв. от сметката на някогашния национал Мартин Петров, само че към този момент всичко е обгърнато в неизясненост. Футболист №1 на България за 2006 година към този момент е сезирал прокуратурата и е наел юрист.

През последните 10 години Мартин е имал персонален банкер в " УниКредит Булбанк ", който се е грижел за финансовите му интервенции. Наскоро обаче някогашната звезда на ЦСКА, Волфсбург, Атлетико Мадрид и Манчестър Сити открил, че въпросната служителка - Ирина Ч.А., е с преустановен трудов контракт от 10 месеца, а от сметката му липсва голямата сума.

Sportal.bg се свърза с " УниКредит Булбанк ", откъдето получихме следния отговор: " Клиентите на банките са предпазени с банкова загадка. Ако реши, клиент може да направи обществени изказвания за връзките си с банки, само че ние нямаме право да предоставяме каквато и да е информация - да я потвърдим или опровергаем в медиите. В случай, че който и да е клиент оспори интервенции в банката, правим задълбочена инспекция и сътрудничим на виновните органи ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР