Продължава да расте напрежението след вчерашната церемония за Спортист на

...
Продължава да расте напрежението след вчерашната церемония за Спортист на
Коментари Харесай

Майката на Карлос Насар избухна след Спортист на годината: Ще е №1 ако вдига за друга държава

Продължава да пораства напрежението след вчерашната гала за " Спортист на годината " у нас за 2023г. Приза сграбчи Александър Везенков,а след него се подредиха Григор Димитров и Петър Мицин. Именно третото място на 18-годишния гений в плуването провокира бурни реакции, тъй като достиженията му (европейска купа и международен рекорд) са при юношите.

Зад него останаха Алберт Попов, Карлос Насар и Нургюл Салимова.

Голямо отчаяние израси точно майката на Карлос Насар - Поля. Тя написа ядосан коментар под пост за новината от резултатите.

" Мицин, в действителност страховит, почитание и почит към момчето и към кариерата му,НО Карлос Насар също има върхове единствено че при МЪЖЕТЕ, 2 купи за best lifter, тази година, първата на европейското състезание в Армения я завоюва като победи по точки най мощния мъж на планетата Lasha Tallahassee, и също така стана пръв с дуел който никой не можа да надмине в още три категории след неговата 89/ 96 102 109. Може би в случай че се съгласи да подвига за друга страна, тогава ще го създадат състезател на годината в България, тъй като целия свят приказва че е феномен!!! ", написа в коментара.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР