Прочутата руска астроложка Тамара Глоба представи хороскопа си за октомври. Според

...
Прочутата руска астроложка Тамара Глоба представи хороскопа си за октомври. Според
Коментари Харесай

Тамара Глоба: Октомври няма да е лесен! Очакват ни големи промени

Прочутата съветска астроложка Тамара Глоба показа хороскопа си за октомври. Според прогнозата на специалистката, месецът изобщо няма да е елементарен. 

 

В живота на въздушните знаци се задават огромни промени. Хората, родени под контрола на детайла Огън, ще се сблъскат с тествания във всички области на живота. Те обаче ще са дейни и цялостни с сила, която ще могат да приложат в доста сфери. 

 

Земните знаци ще би трябвало да работят интензивно. Не е изключено през месеца да се сблъскат с разочарования, които обаче ще съумеят да понесат. Водните знаци ще имат проблеми с конкуренцията на работното място. Ще се наложи да изразходят доста сила в опит да намерят съидейници. 

 

Астроложката предизвестява всички хора, които се занимават с бизнес, през октомври да се отнасят деликатно с сътрудниците си и да не се доверяват на нови познати, изключително в случай че им дават обещание огромни изгоди. Доверчивостта може да ги докара до загуби.

 

" Не би трябвало да поемате опасности и да се впускате в завършения. Звездите ще оказват помощ на хората, които работят настойчиво. Всички проекти трябва да бъдат разчетени до най-малкия подробност, тъй като една дребна неправилност може да докара до неуспех ", споделя тя.

 

Средата на есента е уместно време за тези, които са се уморили да стоят на едно място. Ако от дълго време планират да сменят работата или сферата си на активност, най-добре е да го сторят през октомври.

 

Правенето на пари през този интервал няма да е елементарно. Късметът ще обърне тил на тези, които възнамеряват да намерят лесни източници на приходи.

 

Не би трябвало да купувате лотарийни билети, защото това единствено ще генерира разноски. По-добре е да се захванете с нещо в допълнение, което несъмнено ще бъде печелившо, поучава астроложката.

 

Здравето на множеството знаци от Зодиака през месеца ще зависи от метода на живот, който са водили. Колкото повече са се грижили за организма си, толкоз по-лесно ще им бъде да избегнат есенните вируси и настинки.

 

Ако са прекарали лятната си отмора интензивно, придържайки се към верния хранителен режим, физическа интензивност и така нататък, ще се чувстват добре през цялата есен.

 

При земните знаци хроничните болести могат да се изострят, по тази причина при появяването на първите признаци би трябвало да се свържат със експерт. Октомври като цяло е подобаващ и за превантивни ограничения. Всяко деяние, ориентирано към възстановяване на здравето, ще бъде от огромна изгода.

 

Ето защо би трябвало да се готви всеки знак на Зодиака съгласно прогнозата на Тамара Глоба: 

 

Овен 

През октомври Овните ще усетят прилив на креативен сили. Ще могат да предложат доста хрумвания и проекти, които ще желаят неотложно да осъществят. Въпреки това е по-добре да подхващат осъществяването им с сътрудници, които познават и на които имат доверие отдавна.

Ако представителите на знака имат планувано пътешестване за октомври, то ще бъде продуктивно, без значение от задачата му. Отпуската, отсрочена за есента, ще им донесе добра отмора, а командировката - сполучливо довеждане докрай на започнатата работа.

 

В фамилията Овните ще усещат самопризнание и обич, само че ще би трябвало и те да отговорят на околните си с топли усеща.

 

През октомври има късмет да оправите връзките си с хора, с които са прекъснали връзка. Не се изненадвайте, в случай че остарял другар или дълготраен сътрудник се появи с преференциална оферта, споделя Глоба. 

 

Телец

Телците ще бъдат напълно потопени в работа и ще имат малко време за фамилията си. Това може да провокира дребни кавги, които по-късно могат да прераснат в по-големи спорове. Въпреки че ще бъдат извънредно заети, представителите на знака несъмнено би трябвало да извърнат внимание на фамилията си.

 

Октомври дава обещание на Телците доста нови запознанства, едно от които, за хората, които към момента не са намерили своята половинка, дава обещание да прерасне в сантиментална връзка.

 

Не би трябвало да се колебаете и да не се доверявате на възприятията си. Звездите благоприятстват раждането на нова обич, споделя астроложката.

 

Месецът е добър за огромни покупки, които са отлагани дълго време. Трябва да инвестирате парите си с нараснало внимание и единствено в тествани планове.

 

Близнаци 

Близнаците ще се захванат с нещо ново, което ще повлияе на целия им живот. Може да се наложи да трансформират всекидневието си или даже да сменят местожителството. Промените единствено ще зарадват въздушния знак и ще му донесат задоволство.

 

Има опция да загубите остарели връзки, които от дълго време са пропукани. Ще съумеете да преживеете раздялата без огромни прочувствени загуби, безапелационна е специалистката. 

Есенното време няма да се отрази на оптимизма и жизнерадостта на Близнаците. 

 

През октомври обаче ще трябва да бъдат изключително деликатни, точни и виновни. Не би трябвало да дават обещания, които не могат да изпълнят. Трябва да се грижат за здравето си, защото през този интервал организмът им ще бъде доста уязвим.

 

Рак 

Раците ще се усещат самотни освен вкъщи, само че и на работа. През октомври животът ще тества силата на техните настоятелен и човешки качества. Конкуренцията ще ги преследва навсякъде. Представителите на знака ще би трябвало да съберат сили и да покажат, че имат неизменност, честност и професионализъм.

 

На работното място ще се наложи да потвърдят, че са положителни експерти. Ако съумеят да го създадат, ще получат добра премия освен под формата на нарастване на заплатата, само че и почитание от сътрудниците си.

Раците ще намерят поддръжка в фамилията, само че в това време не би трябвало да не помнят, че близките им също имат потребност от тяхната обич и грижа.

 

Лъв 

Представителите на тази зодия ще се сблъскат с незавършени каузи, които могат да се появят както в професионалната им активност, по този начин и в персоналния живот. Възникналите проблеми би трябвало да се вземат решение премислено, като се вземе поради въздействието на всички вероятни фактори.

Гордостта и самолюбието могат доста да попречат на хората от огнения знак, по тази причина е добре да контролират проявата на тези си качества.

 

През месеца Лъвовете може да получат ненадейно предложение, на което мъчно ще устоят. Представителите на креативните специалности ще могат да се пробват в ново амплоа. Колко сполучлив ще е този опит ще зависи само от упоритостта и трудолюбието им. 

 

Дева 

За представителите на този знак е време за равносметка. Октомври е добър интервал за размисъл. Девите не би трябвало да стартират нови неща или да бързат да търсят нови връзки. Трябва да се вслушат в себе си, да открият мощните си и слаби страни, да си слагат нови цели и да дефинират методите за постигането им.

 

Има възможност за връщане към предишна връзка, която от днешна позиция ще наподобява по друг метод.

 

През месеца представителите на знака би трябвало да внимават със здравето си. Това е най-хубавия миг да стартират да спортуват.

Октомври дава обещание на Девите доста работа, само че хората от тази зодия ще я правят на драго сърце. Освен това има огромна възможност шефовете да оценят усърдието им и да ги възнаградят с бонус.

 

Везни 

Октомври ще донесе доста позитивни страсти на Везните. Представителите на знака ще оценят любовта и спокойствието, които царят в фамилията им. А децата ще ги радват с триумфите си.

Всичките им проекти ще могат да се трансфорат в действителност и несъмнено ще им донесат печалба в дълготраен проект.

 

Везните ще работят добре по двойки, не би трябвало обаче да отхвърлят присъединяване и в екип. Такива действия ще бъдат продуктивни за тях.

Въпреки че звездите не дават обещание огромен финансов триумф на Везните, представителите на знака няма да имат усложнения с парите. Има възможност да се наложи да се откажат от старите си привички, само че този развой ще бъде неусетен.

 

Скорпион 

Октомври дава обещание да бъде сложен за Скорпионите. Те ще се усещат самотни и неразбрани и няма да им е по никакъв начин елементарно да намерят поддръжка от околните си.

Скорпионите би трябвало да наблюдават деликатно психическото си здраве, може да се наложи да посетят и доктор.

 

Емоционалните прекарвания ще се отразят и на работното им място. Възможно е да зародят компликации в общуването с сътрудниците или шефовете. Представителите на знака ще би трябвало да бъдат тактични, отзивчиви и спокойни макар неприятното си въодушевление.

Ако има опция да си вземат седмица отмора, несъмнено би трябвало да се възползват от това, за да възстановят психическите си сили.

 

Стрелец

Стрелците ще се усещат уверени и самостоятелни. С тази настройка ще съумеят във всичко, което вършат. Представителите на знака ще могат да осъществят от дълго време планувани проекти.

Очакват ги огромни промени в любовната сфера. Звездите дават обещание на Стрелците пътувания, в които ще съумеят да основат доста настоятелен запознанства. Освен това ще имат опция да си починат и да натрупат нови усещания.

 

През октомври родените под този зодиакален знак няма да имат проблеми със здравето. Нещо повече - те ще усетят непредвиден прилив на сили и сила. 

 

Козирог

Любовният хороскоп дава обещание на прагматичните Козирози ново въодушевление, което безусловно ще обсеби мислите им. Хората от тази зодия, които са фамилни, могат да се почувстват самотни. Това обаче е краткотрайно възприятие и не би трябвало да му се доверяват.

Работата, която ще е ужасно доста през октомври, ще им помогне да се спасят от неприятните мисли. Звездите им предлагат да прекарват свободното си време вкъщи или измежду остарели другари. Общуването с тях ще премине на ново равнище и ще им донесе задоволство.

 

Представителите на знака ще би трябвало да наблюдават деликатно здравето си, защото през този интервал ще са изключително уязвими.

 

Водолей

През октомври звездите дават обещание положителни облаги от покупко-продажби за Водолеите. Каквото и да подхващат хората от тази зодия, всичко ще им донесе доходи. Въпреки това има огромна възможност парите да изчезнат със същата лекост, по тази причина ще би трябвало да се лимитират в разноските.

 

В личния живот може да се очертае рецесия, в случай че продължат да флиртуват с представители на другия пол. Ако ценят половинката си, ще би трябвало да й разрешат да почувства любовта им. Ще би трябвало да отделят повече внимание и на децата и родителите си.

 

Самотните Водолеи ще бъдат заобиколени от внимание. Въпреки това шансът познанствата, които основават, да прераснат в дълготрайни връзки, е доста дребен.

 

Риби

Октомври за Рибите ще бъде цялостен с изненади, постоянно приятни.

Те ще открият в себе си нови гении, които ще могат да приложат в необикновени за тях действия. Представителите на знака ще се снабдят с нови почитатели и общественият им кръг ще се разшири. Всичко това ще им донесе значително задоволство, което ще се отрази и на настроението им. Те ще бъдат изпълнени с оптимизъм, който ще стартира да се предава и на другите.

 

През октомври има възможност да започнат романтична връзка, само че не би трябвало да се надяват, че тя ще продължи дълго. За фамилните Риби звездите не вещаят разтърсвания в връзките.

 

Средата на есента е уместно време да се отървете от нездравословните си привички и да се погрижите за здравето си, споделя Глоба, представена от jenata.blitz.bg.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР