Прочутата американска спортна звезда О Джей Симпсън получи право на

...
Прочутата американска спортна звезда О Джей Симпсън получи право на
Коментари Харесай

Американска спортна звезда излиза от затвора

Прочутата американска спортна звезда О Джей Симпсън получи право на освобождение от пандиза след девет излежани години, заяви Си Ен Ен.

Животът на спортиста потегли стремително надолу. Някога високоплатена звезда, той бе наказан на 33 години затвор поради въоръжен обир в Лас Вегас.

Преди това, в средата на 90-те години на предишния век, някогашният състезател на „ Бъфало Билс “, бе оневинен в развой за двойно ликвидиране. Тогава спортистът бе обвинен, че е бил своята брачна половинка и нейния другар.

Комисията за предварително освобождение реши, че той ще може да излезе от пандиза през октомври. О Джей Симпсън съобщи, че е осъзнал грешките си и в никакъв случай повече няма да ги повтори.

Решението за предварителното освобождение бе взето след прочувствено чуване, на което Симпсън сподели, че за деветте години в пандиза е осъзнал грешките си и че желае да прекара живота си умерено и без спорове.

Властите позволиха освобождението му и поради положително държание в пандиза. Те решиха, че той не съставлява риск за публичната сигурност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР