Прочулият се като ловец на мигранти - Динко Вълев, стана

...
Прочулият се като ловец на мигранти - Динко Вълев, стана
Коментари Харесай

Динко стана баща за първи път


Прочулият се като ловджия на мигранти - Динко Вълев, стана татко за първи път. Неговата спътница в живота - Весела, го подари с щерка, която ще носи името Виктория, заяви ямболията пред "България през днешния ден " и се закани в родния му град да се чества като на народен празник.

Бебето тежи 3,550 кг, 55 сантиметра и се родило през вчерашния ден сутринта.

Динко разкри и повече детайлности за майката. Весела била манекенка, която скъсала с стилния подиум и се върнала в Ямбол точно поради Динко. Блондинката ще живее в новата къща на Ловеца на мигранти, която той издигна предходната година.

"Ще се радват на благоденствие, от нищо няма да са лишени. Мъжка дума ", даде обещание Вълев и изясни, че съзнателно е спрял с медийните изяви, когато схванал, че Весела чака бебе.

"Не желаех да ни урочасват, а и тя е малко суеверна. Около 4 часа ги откарах в болничното заведение. Всичко стана бързо, без проблеми. Нормално раждане. Скоро си ги прибирам у дома ", сподели още разчувстваният баща.

Той е не запомнил за нощния живот и заведенията и в този момент ще се посвети напълно на фамилията си и бизнеса си.

"Гледам си моя живот, не се греша в непознатия. С Весела сме от година дружно, тя просто се влюби в мен и напусна София, с цел да пристигна в Ямбол. С подобен жест не се колебая в любовта й ", споделя още Динко.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР