Проблемите за мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг продължават

...
Проблемите за мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг продължават
Коментари Харесай

Кошмарни проблеми за Тен Хаг преди дербито с Ливърпул

Проблемите за мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг не престават с цялостна мощ. Цели 13 футболисти на клуба могат да пропуснат гостуването на Ливърпул в неделя по разнообразни аргументи.

В неделя Хари Магуайър и Люк Шоу станаха следващите играчи с травми в лагера на „ алените дяволи “. Централният защитник бе сменен още през първото полувреме на мача против Байерн Мюнхен поради проблем в слабините, а левият бек, който таман се бе възстановил от мускулна травма, получи контузия секунди преди почивката и за втората част на мястото му влезе Аарън Уан-Бисака.

Лисандро Мартинес, Виктор Линдельоф, Тайрел Маласия, Каземиро, Кристиан Ериксен, Мейсън Маунт и Амад Диало също лекуват травми. Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал пропуснаха срещата с Байерн, защото са заболели. Бруно Фернандеш пък е осъден за дуела на „ Анфийлд “. Ако към тази численост се добави и Джейдън Санчо, който от дълго време бе отхвърлен от първия тим и надали ще играе повече за Манчестър Юнайтед, то играчите, които евентуално Ерик Тен Хаг може да няма опцията да употребява, стават 13.

Това, както и формата на тима, основават много паники измежду почитателите на „ алените дяволи “, защото през предишния сезон Манчестър Юнайтед катастрофира тежко на „ Анфийлд “, където загуби с 0:7.

„ В момента не мога да кажа какъв брой съществени са травмите. Трябва да изчакваме 24 часа. Ще би трябвало да се създадат всички прегледи и да бъдат сложени диагнози, тъй че би трябвало да изчакате “, съобщи Тен Хаг след мача в отговор на въпроса за положението Магуайър и Шоу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР