Проблемите със са по-скоро технически, тъй като част от данните

...
Проблемите със са по-скоро технически, тъй като част от данните
Коментари Харесай

СРЗИ: Има технически проблеми със зеления сертификат

Проблемите със са по-скоро механически, защото част от данните са пропуснати или са въведени неверно. Това сподели по бТВ доктор Ирина Гайтаневска, шеф на дирекция " Надзор на заразните заболявания " в СРЗИ. 

Ако зеленият документ на някого е изминал, никой не може да го издаде наново, само че в случай че човек е преболедувал през последната година, системата автоматизирано генерира документа и не би следвало да има проблем с него, без значение какъв брой пъти се е заразило лицето, сподели тя. 
 Заради зеления документ: Срещу 20 лв. младежи пазарят на неимунизирани Заради зеления документ: Срещу 20 лв. младежи пазарят на неимунизирани
Тийнейджъри изкарват пари, като оказват помощ в шопинга от търговски центрове на хора без зелен документ, оповестява вестник " Телеграф ". Нов...

В момента СРЗИ продължава да ревизира дружно с Министерство на вътрешните работи по какъв начин и до каква степен се съблюдават противоепидемичните ограничения. Впечатлението е, че общо взето се съблюдават. " Не може до всеки човек да има по един служител на реда, един контрольор и един доктор, тъй че ограниченията са персонална отговорност ", добави доктор Гайтаневска. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР