Проблемът не е, че някаква парламентарна група си говори и

...
Проблемът не е, че някаква парламентарна група си говори и
Коментари Харесай

Политолог: ИТН е странен субект, функция на разбиранията на Слави Трифонов за самия него

" Проблемът не е, че някаква парламентарна група си приказва и проучва технологията на политиката, тъй като това е част от процеса, по-големият проблем е, когато политиката бъде сведена просто до технология и властта бъде сведена просто до технология. Проблем е, че в политическия хайлайф не се води различен диалог, с изключение на софтуерния ", това сподели пред БНР политологът Страхил Делийски.

Според него ГЕРБ и Движение за права и свободи не са съумели да намерят метод да опишат смисъла от съществуването си на по-широк кръг от хора отвън агитките си:

" Това е въплъщение на политическа импотентност, в която се търсят всевъзможни мотиви за форма на нервност. Това не е политика, а реакция, предопределена единствено за техните фенски кръгове. Това няма да реши проблемите на ГЕРБ и Движение за права и свободи с отварянето към обществото и към останалите политически субекти... Когато няма с кого да управляваш, тъй като никой не желае да ръководи с теб, и да победиш на избори, какво от това ".

Той добави, че Има Такъв Народ е " чудноват индивид, чието държание е функционалност на разбиранията на Слави Трифонов за себе си ":

" Проблем е, че има не малко такива субекти в България, чието държание е функционалност от характерологичните и психически специфики на техните водачи или от взаимоотношението на техните водачи с други източници на легитимност, най-вече в областта на огромните пари... Има Такъв Народ влязоха в политиката с метафорика на разчистването и на разрухата. Може би като общество би трябвало да опитаме и подобен вид политически предложения, с цел да намерим най-подходящата ".

Политологът уточни, че времето на алените линии е изтекло и ще би трябвало да се търсят пресечните.

" Очакванията на голямата част от гласоподавателите е да бъдат представяни от политически хайлайф, който мисли политически ", добави специалистът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР