Проблем в мрежата на най-големия телекомуникационен оператор в Холандия, Royal

...
Проблем в мрежата на най-големия телекомуникационен оператор в Холандия, Royal
Коментари Харесай

В Холандия срив на най-големия телеком остави милиони без връзка с полицията и болниците

Проблем в мрежата на най-големия телекомуникационен оператор в Холандия, Royal KPN, остави огромна част от Холандия без телефонна и мобилна интернет връзка, съобщи " Ройтерс ". Компанията удостовери случая час след първите известия.

Всички служители на реда са изпратени по улиците да патрулират, защото другояче не е допустима връзка на жителите с тях, споделя за публичната телевизия представител на силите на реда.

Мрежата се употребява и от други телекоми в страната, а съгласно известия, представени от холандски публицисти, връзката може да не се възвърне часове наред.

Хора с медицински и други проблеми са призовани от управляващите в " Туитър " напряко да тръгнат към лечебните заведения, пожарните или полицейските ръководства. Не работят телефонните номера за връзка с спешните и полицейските служби. Достъп до телефон 112 на територията на страната е неосъществим.

Не е била допустима и връзката на " Ройтерс " по телефон с KPN и икономическото министерство в Холандия, отговорно за телекомуникациите.

Само стационарните телефонни услуги на KPN, учреден през 19 в. и приватизиран преди три години, се оферират на над 6 млн. клиенти. Към 2016 година мобилните клиенти са били 5.28 млн. души.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР