Пробивът на Водната палата може да бъде прекратен, а парите

...
Пробивът на Водната палата може да бъде прекратен, а парите
Коментари Харесай

Край с пробива на Водната палата? Пренасочват парите към кино „Космос” и Форум юг- изток

Пробивът на Водната палата може да бъде преустановен, а парите да бъдат пренасочени към два от безспорни планове на Пловдив? Този вид през днешния ден е обсъждан от кмета Здравко Димитров и неговия екип, научи TrafficNews.
Прочетете още
Проектите, които са коментирани са били кино „ Космос ” и социализацията на Форум „ Изток ” и „ Юг ”, научи още наш кореспондент. Идеята е двата плана да получат по 4,5 млн. лв. през Фонда за устойчиви градове, а другите средства за плановете да бъдат от лично финансиране.

Това би означавало, че планът за пробив на Водната палата ще бъде прекратен, а договорът с „ Иса – 2000 ” негоден. В момента строителството е спряно за 45 дни, като трябваше да има ново публичен разискване.  Вероятно обаче до него няма да се стигне.

Проектите за кино „ Космос ” и облагородяването на Форум „ Изток ” и „ Юг ” са такива, които дават отговор на условията на Фонд за устойчиви градове. Пред TrafficNews от ФУГ обявиха, че парите могат да се пренасочат, само че Община Пловдив и Общинският съвет би трябвало да работят доста бързо. Освен това те би трябвало да имат подготвени механически планове, двата обекта разполагат  такива.

Преди обаче да се пренасочат парите ще би трябвало ново публично разискване. Това няма да е проблем, още повече, че двата плана са безспорни за Пловдив.

Повече за двата плана: 

Очаквайте продължение!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР