Призоваваме Организацията на евреите в България (ОЕБ) Шалом и всички

...
Призоваваме Организацията на евреите в България (ОЕБ) Шалом и всички
Коментари Харесай

Б‘ней Б‘рит: Бойкот на Валери Симеонов

Призоваваме Организацията на евреите в България (ОЕБ) Шалом и всички останали участници в Националния съвет по етнически и демографски въпроси да замразят участието си в него, до момента в който той е управителен от лице сеещо ненавист и наказано за това.

Това се споделя в публична позиция на Софийска ложа „ Кармел “ 3355 на Б‘ней Б‘рит.

Надяваме се участниците във всички структури, където наличие имат представители на политическия блок, чийто началник е наказаният Симеонов, да престанат да легитимират омразата, с която тези партии заразяват обществото ни, показват от организацията.

Ето и позицията на Б‘ней Б‘рит

Позиция на Ложа ”Кармел” по отношение на неоправдателната присъда против Валери Симеонов

Софийска ложа „ Кармел “ 3355 на Б‘ней Б‘рит приветства неоправдателната присъда на Бургаския областен съд против Валери Симеонов за тирада на омразата.

Очакваме българското общество и политическата класа да се придържат към хилядолетната приемливост на българския народ. Окуражително е, че тази наша традиция е препотвърдена и със правосъдно решение.

Призоваваме ОЕБ Шалом и всички останали участници в Националния съвет по етнически и демографски въпроси да замразят участието си в него, до момента в който той е управителен от лице сеещо ненавист и наказано за това. Надяваме се участниците във всички структури, където наличие имат представители на политическия блок, чийто началник е наказаният Симеонов, да престанат да легитимират омразата, с която тези партии заразяват обществото ни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР