Признаваме си, че с всеки изгледан епизод на The Last

...
Признаваме си, че с всеки изгледан епизод на The Last
Коментари Харесай

Лудата 48-часова ваканция на Денис Родман

Признаваме си, че с всеки изгледан епизод на The Last Dance ставаме все по-върли почитатели на документалната поредност на ESPN. И то не поради нещо друго, а просто тъй като с всеки идващ научаваме от ден на ден, все по-нови и все по-интересни детайлности от последния сезон на Майкъл Джордан с екипа на Чикаго Булс.
 The Last Dance, Майкъл Джордан, Айзея Томас и новото меме, което обикаля интернет
Защо хората още веднъж се смеят на Майкъл Джордан

The Last Dance даде още самун на почитателите

Имаме и откровеното възприятие, че с всеки нов епизод получаваме повече в сравнение с в предходните. Специално в трети и в четвърти многото е за Денис Родман - неприятното момче на Булс.

В разгара на сезон 1997-1998, когато Джордан се бори за шестата си купа в NBA, Родман отива при треньора Фил Джаксън с настояването да бъде пуснат във почивка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от DENNIS RODMAN (@dennisrodman) на Сеп 8, 2019 в 3:58 PDT

Да, звучи необичайно, само че по това време баскетболистът минава през сложен интервал и му се е натрупало много. Ето за какво Джаксън се съгласява да му отпусне 48 часа, в които да иде да се позабавлява в Лас Вегас.

Майкъл Джордан е знаел, че не е имало никакъв късмет съотборникът му да съблюдава този времеви диапазон, само че все пак е дал единодушието си. А съгласно спомените на Родман и на хора от компанията му, заниманието във Вегас и било в действителност бясно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Carmen Electra (@carmenelectra) на Май 2, 2020 в 1:17 PDT

Какво тъкмо е ставало там надали някой може да каже, само че след тези 48 часа Денис Родман не е бил в положение да се върне към тренировки. Ето за какво се е наложило Майкъл Джордан персонално да измъкне съотборника си от стаята му, с цел да го закара на подготовка.
 The Last Dance, Майкъл Джордан и какъв брой коства чашата, от която пие
Какво пие Майкъл Джордан в The Last Dance

Стил и класа от Въздушния

А там е заварил голия Родман в компанията на Кармен Електра, за която беше женен в интервала 1998-1999 година Пред The Associated Press моделът споделя, че тогава е била гола и не е разбирала какво се случва.
 Денис Родман и Кармен Електра през 1999 година

Денис Родман и Кармен Електра през 1999 година

Електра не пропуща да добави, че по време на връзката им са правили секс на всевъзможни места, измежду които подготвителния център на Чикаго Булс и даже офисът на Фил Джаксън.

Не е било елементарно да се работи с Денис Родман - нещо, в което се е убедил от първа ръка и режисьорът Джейсън Хехир . След всеки излъчен епизод на The Last Dance той взе участие в специфичния подкаст Jalen&Jacoby - The Aftershow, където дружно с двамата водещи разискват видяното. Именно там Хехир споделя и какъв брой мъчно му е било да убеди Родман да вземе присъединяване въобще в The Last Dance.

Dennis Rodman = feral cat?#TheLastDance director @jasonmhehir describes what it is like to interview Dennis Rodman pic.twitter.com/UKhuRctgks
— NBA on ESPN (@ESPNNBA) April 27, 2020
И когато най-сетне това се е случило, неприятното момче на баскетбола е закъсняло за уговорената среща с два часа. На всичкото от горната страна си е мислел, че ще приказва за другарските си връзки с Ким Чен-ун.
 The Last Dance, Майкъл Джордан, Джейсън Хехир и какъв брой мъчно е била работата по кино лентата
Предизвикателството на последния танц на Майкъл Джордан

Документалният филм за баскетболиста е измъчил много хора

След това пък е дал едвам 10 минути на Хехир и екипът му да си зададат въпросите. А те са били общо 11 страници. Това е изнервило режисьора, само че в последна сметка Денис Родман се е съгласил да остане цели три часа, само че е трябвало да му донесат сандвич с риба звук и чай от лайка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР