Приятна атмосфера, стилен интериор и изискана храна - посещението на

...
Приятна атмосфера, стилен интериор и изискана храна - посещението на
Коментари Харесай

Ястията, които никога НЕ трябва да поръчвате дори в най-изискания ресторант

Приятна атмосфера, моден интериор и изискана храна - визитата на ресторант постоянно е незабравимо прекарване. Но даже и в най-изискания ресторант има няколко ястия, които в никакъв случай НЕ би трябвало да поръчваме. Ето кои са те и на какво се дължи тази рекомендация.
Добре изпечен стек
Всеки готвач знае, че е невероятно да се подготви за малко време добре изпечена пържола, без тя да загуби сочността си.
 7 трика, с които ви манипулират в заведенията за хранене 7 трика, с които ви манипулират в заведенията за хранене
Всеки ресторантьор, като се изключи че желае да си прекарате добре в ресторанта му, несъмнено, желае и да завоюва допустимо най-вече от вас. Затов...
Суши от сьомга
Суровата сьомга съдържа доста хелминти. Ето за какво, в случай че в действителност сте решили да ядете суши с съответно тази риба, не забравяйте да уточните тя е да е авансово осолена или замразена.
Вегетариански ястия
Много постоянно готвачите не съблюдават рецептата за вегетариански ястия (освен в случай че не става въпрос за профилирано заведение за вегетарианска кухня). Затова да вземем за пример яйцата могат да бъдат включени в соса, с който е подправена салатата ви. Ако потреблението на скотски артикули е въпрос на принцип за вас, когато вършиме поръчка, не забравяйте да кажете на сервитьора за това.
Салата айсберг
 НИКОГА не яжте това, в случай че желаете да имате красива кожа НИКОГА не яжте това, в случай че желаете да имате красива кожа
Не постоянно красивата кожа е резултат от подобаващите козметични артикули. Често пъти тя се въздейства от храните, които консумираме. Това важи...
Всяка стопанка знае какъв брой мъчно е да се измие салатата айсберг. Паразитите най-често снасят яйцата си в гънките на листата и патогенните се задържат точно там. Следователно потреблението на недобре измита салата айсберг ще докара само до смутен корем.
Хляб
Във всички заведения за хранене, без изключение, кошниците с самун се трансферират от маса на маса. Следователно, вероятността хлябът, който е на вашата маса да е бил допрян и от други клиенти на ресторанта, е извънредно огромна.
Морски блага
Поръчвайте ястия с морски блага само в профилираните рибни заведения за хранене. В противоположен случай рискувате тежко отравяне. Морските блага имат характерни условия за предпазване и термична обработка. Ако те не съблюдават, това води до тежки храносмилателни разстройства, свързани с потреблението им.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР