Приятелят на най - красивата македонка и миска № 1

...
Приятелят на най - красивата македонка и миска № 1
Коментари Харесай

Приятелят на най-красивата македонка Биляна Шкортова направи СУПЕР ЖЕСТ към нея!

Приятелят на най - красивата македонка и миска № 1 в страната си Биляна Шкортова я зарадва по неповторим метод, научи HotArena. Той нае за през целия ден фризьора на звездите Венелин Кондаков, за да направи прическа на ослепително хубавата Биляна. 

В края на предходната седмица коафьорът е посетил президентския апартамент на първокласния хотел „ Кемпински “ в Банско, в който Биляна бе отседнала дружно с приятеля си, с цел да се погрижи персонално за визията й. `

Резултатът - фризурата на македонката е съвършена. Биляна сияе, а косата й, чиито краища Кондаков е навил в букли, безусловно свети на светлина.

За доста малко ВИП персони Венелин Кондаков поема задължения отвън личния си салон, включително влиза и Шкортова. Съвсем неотдавна той показва безспорните си умения и върху гривата на най-новото завладяване на дизайнера Филип  Плейн – Джъстина Градек. Това се случи в резиденцията на стилния гуру в Монако. 

Биляна Шкортова като се изключи че е ослепително красива, е определяна и като македонската Ким Кардашиян. През последните години дамата живее главно в Съединени американски щати, където има собствен бизнес. Търсена е и за участия във кино продукции. 

В края на октомври тази година македонската хубавица бе поканена и на влиятелния конкурс Lady Universe 2018, който се организира в прочут столичен хотел. Биляна Шкортова извърши задачата да връчи короните на четирите подгласнички в конкуренцията. На събитието хубавицата от западната ни съседка съумя да събере погледите на всички присъстващи облечена в необикновено стилна и елегантна дълга рокля в сиво, обсипана с цветя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР