Приятелките Селена Гомес и Никола Пелц вече имат постоянна връзка.

...
Приятелките Селена Гомес и Никола Пелц вече имат постоянна връзка.
Коментари Харесай

Най-добри приятелки: Селена Гомес и Никола Пелц си направиха еднакви татуировки

Приятелките Селена Гомес и Никола Пелц към този момент имат непрекъсната връзка.

Двете (заедно със брачна половинка на Пелц, Бруклин Бекъм) отпразнуваха новогодишната нощ с пътешестване до Лос Кабос, Мексико, където си направиха идентични татуировки като знак за тяхното другарство: думата „ ангел “, изписана на предмишниците им с внимателен курсивен шрифт.
                             

30-годишната Гомес сподели фотография на татусите в Instagram Stories. Тя и 27-годишната Пелц подчертаха положителните си връзки, като облякоха идентични сребърни мини рокли на Valentino, с цел да посрещнат 2023 година

„ Благодаря на @maisonvalentino за нашите благ рокли! Почувствах се като самодива! “ написа Гомес към голям брой фотоси в Instagram на двете приятелки в искрящите рокли с отворен тил, които те носеха с идентични високи токчета на платформа.

„ Обичам те ангел мой вечно!!! “ разяснява Пелц.

 
                             

Това не бяха единствените координиращи тоалети, които дуото носеше по време на общата им почивка. В понеделник актрисата от „ Добре пристигнали в Chippendales “ разгласява фотоси на себе си и Гомес, наслаждавайки се на слънчевото време на борда на яхта в бели бански и обеци с халки.

„ Обичам те толкоз доста “, Пелц озаглави фотоса.



Няма информация дали най-големият наследник на Дейвид и Виктория Бекъм – който има към 100 татуировки, към 70 от които са отдадени на Пелц – също си е направил „ ангелска “ татуировка по време на пътуването.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР