Приятелката на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо – Джорджина

...
Приятелката на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо – Джорджина
Коментари Харесай

Джорджина за детството, пътя до Мадрид и началото на връзката с CR7

Приятелката на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо – Джорджина – даде искрено изявление, в което приказва за детството си, за пътя, който е минала преди да заживее в Мадрид и началото на връзката си с португалската звезда.

„ Баща ми е от Аржентина, а майка ми от Мурсия. Заминали за Буенос Айрес със сестра ми, която е родена в Жирона, с цел да я срещнат с роднините на баща. Решили да останат известно време и съм се родила аз. Татко опитал да убеди мама да останат да живеят там, само че тя не поискала. Така сме се върнали в Испания. Аз съм била на годинка “, стартира Джорджина, която отхвърли обаче да показа с какво се занимава татко ѝ, като съобщи, че избира да не се навлиза дотолкоз в персоналното ѝ пространство.

„ На пет години започнах да отивам на типичен балет. Преустанових заниманията на 17 години “, сподели още Джорджина.

„ Исках да изучавам в университет, само че знаех, че преди този момент би трябвало да работя, тъй като желаех да ида в Мадрид. Работила съм като камериерка, а когато си събрах пари съумях да отпътува за Мадрид. Пристигнах в испанската столица на 19 години сама. Честно казано не съм изпитвала боязън “.

Джорджина се върна обратно и началото на връзката си с Кристиано: „ В началото всичко беше добре, до момента в който не се появиха фотосите от Париж. Пресата ме преследваше. Трябваше да сменя магазина. Работих единствено осем месеца за марката, в която бях. Криех се, само че те ме търсеха в магазина. Също по този начин звъняха в работата ми, като се представяха за клиенти. Започнах да се усещам доста неловко и по този начин напуснах “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР