Приятели, роднини и близки на Димитър Малинов излязоха на пореден

...
Приятели, роднини и близки на Димитър Малинов излязоха на пореден
Коментари Харесай

Нов протест в Цалапица “Аз съм Митко“: Започна подписка за изселването на близнаците и техните семейства

Приятели, родственици и близки на Димитър Малинов излязоха на следващ митинг в Цалапица. Те желаят правдивост за убийството на Митко и строги санкции за убийците. 
Прочетете още
Започна и подписка за изселването на двамата близнаци Валентин и Борислав Динкови, които са арестувани за помагачество при убийството му.

Припомняме, че главният обвинен Рангел Бизюрев към момента не е задържан и не е ясно къде се намира към днешна дата. Той пътува дни след закононарушението от София за Германия и оттогава следите му се губят.

Вече повече от два месеца околните на Митко излизат на митинги, с цел да упорстват за правдивост.

Хората се насочиха към хипотетичното лобно място на 24-годишния Митко, което беше разкрито в следствие на Тина Ивайлова. Там те оставиха цветя, възпламениха свещи и образуваха сърце от камъчета. 

" Искаме правдивост! Всички отговорни би трябвало да си понесат наказванията. Ако им се разминем значи, че ще има още доста сходни убийства. Ако Митко беше останал жив щеше да каже истината, че и близнаците са участници в побоя. Какъв би трябвало да си, откакто виждаш човек по какъв начин се бори и агонизира и да не му окажеш помощ. Да изкопаеш дупка и да разовиш човек в нея като че ли е отпадък. Аз не мисля, че някой заслужава сходно нещо да му се случи. 30 минути след побоя Митко е бил жив, можело е да го спасят и да се обадят на 112 или да го закарат в болничното заведение. Те са го закарали на къра, с цел да го заровят. Те не са му били другари, те са му били врагове ", съобщи майката на Митко - Атанаска Бакалова. 

Вижте повече в следствието:



 





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР