Приятели и семейство присъстваха в Бойзе, Айдахо, по-рано този месец,

...
Приятели и семейство присъстваха в Бойзе, Айдахо, по-рано този месец,
Коментари Харесай

Булка трогна овдовялата си баба. Вижте как

Приятели и семейство участваха в Бойзе, Айдахо, по-рано този месец, с цел да гледат по какъв начин Джордин и Дакота Скай, влюбени от ученическите си години, се женят.

Джордин обаче била младоженка, която е изглеждала напълно в рокля от дантела, с дълги ръкави и извита пола.

Не единствено, че изглеждала изумително, само че дизайнерската рокля имала бездънен смисъл, защото това била роклята, която баба й носела на личната си женитба през 1962 година

В ГАЛЕРИЯТА вижте - след 60 години съпрузи снимаха сватбата си

"Реших да нося роклята на баба ми преди две години ", споделя Джордин пред Yahoo Lifestyle.

"Замислих се да нося роклята й, до момента в който се пробвах да намеря нови дизайнерски, само че стигнах до разбирането, че с нашия бюджет няма да намеря мечтаната рокля, а точно в ретро жанр, само че и най-много - със сантименталната стойност ", споделя още тя.

Във видеото горе вижте и ревю на забавни булчински рокли

Бабата на Джордин, която е вдовица в продължение на 23 години, нямала визия, че роклята е във внучката й. Когато видяла, че Джордин поема към олтара, облечена с нейната рокля, реакцията й била скъпа за фамилията.

Българска женитба за върховете на Гинес в Арбанаси

"Тя беше изцяло безмълвна. Прошепна: Омъжих се за любовта от ученическите ми години в тази рокля, а в този момент и ти ", споделя Джордин.

"Ние станахме двойка в гимназията също. Това беше най-духовният и прочувствен миг в моя живот. Няма по-добър метод да отдам респект на наследството на моята овдовяла баба. Не можех да бъда по-щастлива и благословена ".

Сватбеният фотограф Кортни Питърсън разказва първия взор сред булката и баба, като един от най-уникалните и красиви, които в миналото е съумяла да улови.

Булчинска рокля от тоалетна хартия с пеперудки завоюва първа премия

"Когато булката излезе на открито, с цел да види баба си, стартира да вали. Сякаш от небето падаха сълзите на дядо й. Това направи момента доста по-красив и специфичен ", споделя Питърсън.

Красивият миг сред баба и внучка има към този момент над 2 хиляди лайкове в обществената мрежа.

Вижте фотосите тук:


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР