Приятел на Пендиков разказа пред bTV по-рано днес, че на

...
Приятел на Пендиков разказа пред bTV по-рано днес, че на
Коментари Харесай

Основният бияч на Християн Пендиков: Познайник на полицията, член на ВМРО-ДПМНЕ

Приятел на Пендиков описа пред bTV по-рано през днешния ден, че на сънародника ни е била отказана полицейска помощ на място и самичък е отишъл при управляващите в Охрид, с цел да подаде тъжба. Според роман на очевидец на Християн е било отказано, тъй като се самоопределя като българин. 

 

Според информацията все още причинителите са били открити, а един от тях е остарял познайник на полицията и член на ВМРО-ДПМНЕ. Днес патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, жители, другари на Християн, както и представители на партия “Възраждане ” блокираха центъра на София в символ на митинг против експанзията против българите в РСМ.

 

Събралите се потеглиха на шествие с искане за обективни санкции на причинителите и против дискриминирането на българите в Северна Македония. Участниците в демонстрацията сервираха червени рози пред Информационния културен център на Северна Македония.

 

След побоя на българина външният министър на Северна Македония Буяр Османи идва на аудиенция у нас. Вчера министър председателят Димитър Ковачевски даде обещание цялостно следствие на случая. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР