Привличате със силата на образите, които постоянно държите в главата

...
Привличате със силата на образите, които постоянно държите в главата
Коментари Харесай

Всичко, което идва в живота ви, вие го привличате сами

Привличате със силата на облиците, които непрекъснато държите в главата си. Вашият живот е това, което мислите. Всичко, което се случва във вашето схващане, вие притегляте към себе си.

Мислите са като магнити и имат избрана периодичност. Когато мислите, вашите мисли летят във Вселената и магнетично притеглят сходно – всичко, което е на същата периодичност. И това, което е изпратено в света, се връща при своя източник, а този източник сте вие.

Животът ви в този момент е отражение на предишните ви мисли. Целият живот е освен популярен и хубав, само че и това, на което не отдавате огромно значение. Тъй като притегляте това, за което мислите най-вече, е доста елементарно да определите кои мисли за всеки аспект от живота са преобладавали в главата ви – в края на краищата точно тяхното олицетворение сте получили.

Ако желаете да измененията нещо в живота си, просто сменете канала: настройте се на друга периодичност, като измененията мислите си.

Проблемът е следният: множеството хора мислят за това, което не желаят, и по-късно се чудят за какво то се появява в живота им още веднъж и още веднъж.

Законът за привличането е закон на природата. Той е неутрален и не прави разлика сред положително и зло, той просто взема вашите мисли и ви ги връща под формата на прекарвания и събития от живота. Законът за привличането ви дава тъкмо това, за което мислите.

Това, за което мислите в този момент, основава вашия предстоящ живот. Вие създавате собствен личен живот с мислите си. Тъй като постоянно мислите, вие постоянно участвате в процеса на Сътворение. Това, за което мислите най-вече, върху което се фокусирате най-вече, ще се появи и ще стане действителност в живота ви.

Ако се оплаквате от нещо, Законът за привличането чинно ще притегли повече обстановки, от които да се оплаквате в живота си. Когато слушате нечии недоволства, фокусирате се върху тях, съчувствате му и се съгласявате с него, вие също притегляте сходни обстановки.

Цялата ви мощ да създадете живота си е налична за вас тъкмо в този момент, тъй като мислите в този момент. Ако преди сте имали някакви мисли, които биха могли да ви донесат проблеми, то можете да ги измененията незабавно. Можете да изтриете старите мисли, като ги замените с положителни и позитивни.

Трябва да се научите да осъзнавате мислите си и да ги избирате деликатно. Освен това би трябвало да се научите по какъв начин да се наслаждавате на този развой, тъй като вие и вашият живот сте ваша лична работа, вашият шедьовър.

Вашите мисли дефинират вашата периодичност и вашите усеща незабавно ви споделят на каква периодичност се намирате сега. Когато се чувствате зле, когато сте в неприятно въодушевление, попадате в периодичност, която притегля още повече негативи. Законът за привличането сигурно ще отговори, като ви даде още повече картини, които ще ви накарат да се почувствате още по-зле.

Във вашата власт е да измененията всичко, тъй като единствено вие избирате мислите си и изпитвате усеща.

Колкото по-позитивни сте, толкоз повече ще притегляте нещо, което ще ви помогне да останете в положително въодушевление и да се чувствате все по-добре и по-добре.

Ако се чувствате зле, знайте: можете да го измененията единствено за момент! Пускането на хубава музика или тананикането ще промени вашите страсти и усеща. Или си спомнете нещо красиво.

Когато си казвате: „ Ще направя прелестно посещаване или приятна разходка “, вие безусловно изпращате стихии и сили пред тялото си, които могат да подредят по този начин нещата, че вашето посещаване или разходка в действителност да се окажат приятни.

Когато започнете да разбирате своите мисли и усеща, да ги контролирате същински, тогава стартирате да виждате по какъв начин вие самите създавате своята лична действителност. Това е вашата независимост и вашата мощ.

econet


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР