Привличането в любовта е трудно. Можем да привлечем към себе

...
Привличането в любовта е трудно. Можем да привлечем към себе
Коментари Харесай

Вижте пет типа жени, за които мъжете не се женят

Привличането в любовта е мъчно. Можем да притеглим към себе си сътрудник за полови взаимоотношения, за дълготрайна връзка даже, която обаче може да не продължи като благополучен брак. Както дамите, по този начин и мъжете имат стандарт при търсенето на сериозна партньорка. И двата пола имат типажи, които се надяват да срещнат, само че и типажи, от които бягат. Има 5 вида дами, за които мъжете не се женят. Вие от тях ли сте?

Жената началник
Никой мъж не желае дамата на живота му да се държи като негов началник. Той по този начин или другояче към този момент е подложен на напрежение в работата си. Защо му е още един началник у дома? За мъжете е значимо вкъщи да има уют и успокоение, а не натискът върху тях да продължава. Не им е нужна партньорка, която постоянно да ги управлява какво би трябвало да свършат. Мъжете не всеки път са възприемчиви по метода, по който ни се желае. С верния метод, биха могли да свършат това, за което ги молим.

Манипулаторката
Когато се влюбите в даден мъж и желаете да свържете с него живота си, би трябвало да сте сигурни, че възприятията ви, които изпитвате към него са поради това, което е той. Мъжете постоянно схващат, когато партньорката им желае да ги промени, манипулирайки ги. Насърчавайте го да бъде по-добрата версия на себе си, а не се опитвайте да го променяте напълно. Мъжете бягат от такива дами.

Ревнивката
Ревността е обикновено възприятие, което изпитва всеки. Когато една жена е влюбена в колегата си, вложила е във връзката им, постоянно ще желае да пази своите ползи. Но доста елементарно границата може да бъде прекрачена и ревността ви да се трансформира в пакостник на връзката ви.

Мързеливката
Ролята на дамата е нелека. Тя работи, грижи се за семейството, колегата си, един ден ще поставя грижи и за децата им. Има разнообразни семейства. В някои дамата не готви, а за приготвянето на храната се грижи сътрудникът ѝ. В други двойката си поделя отговорностите, оказват помощ си взаимно. Има метод да се реализира естетика. Но мъжете не биха се оженили за жена, която е мързелива и не поставя и най-малко старания да сътвори домакински уют.

Глезлата
За една жена е значимо да бъде нежна, да излъчва романтика, женственост. Но е значимо да знае какво желае от живота, да може да взема някои решения независимо. Мамините девойки не се нравят на никой мъж. Силната и самостоятелна жена не тича при майка си всякога, когато във връзката ѝ нещо не върви както би трябвало, не разчита на майка си да пристигна да сготви, да почисти дома.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР