Привличането на Кристиан Ериксен със свободен трансфер се оказа сериозен

...
Привличането на Кристиан Ериксен със свободен трансфер се оказа сериозен
Коментари Харесай

Рекордни продажби на фланелката на Ериксен след трансфера му в Брентфорд

Привличането на Кристиан Ериксен със свободен трансфер се оказа сериозен удар за Брентфорд. Клубът се похвали с рекордни продажби на фланелки с името на датчанина единствено няколко дни след оповестяването на договорката.

Както е известно " Пчеличките " взеха решение да дадат късмет на Ериксен да се завърне на терена откакто той бе на прага на гибелта в мача сред Дания и Финландия на Евро 2020, откакто получи сърдечен арест. След този случай се очакваше, че халфът няма повече да играе футбол, само че той самичък реши, че е подготвен за завръщане на терена, а от Брентфорд удовлетвориха желанието му, като му предложиха контракт до лятото.

Това се оказа брилянтен маркетингов ход, като клубът се похвали, че още след оповестяването на прехвърлянето е получил поръчки за фланелки с името на Ериксен от 21 разнообразни страни в границите на 24 часа. Това е бил най-успешният ден за продажба на фланелки в историята на клуба, като е имало 30 пъти повече поръчки от нормално по това време на годината. Пристигнали са поръчки от страни като Гренландия, Съединени американски щати и Австралия, а най-вече са били тези от Дания и Англия.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР