Приватизацията на външнотърговското дружество Техноимпекс, в която навремето участва и

...
Приватизацията на външнотърговското дружество Техноимпекс, в която навремето участва и
Коментари Харесай

Красимир Янков нажежи страстите около ”Техноимпекс”, приватизацията, Нинова и Костов

Приватизацията на външнотърговското сдружение ”Техноимпекс ”, в която преди време взе участие и актуалният водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, е неверно управническо решение, взето от държавното управление на Иван Костов. Политиците на прехода, взели участие директно и индиректно в приватизацията, да правят отстъпка, прикани левият народен представител и член на разширеното управление на Българска социалистическа партия Красимир Янков.

Запитан дали приказва за водача Корнелия Нинова, взела участие в приватизацията на външнотърговското сдружение " Техноимпекс ", Янков даде за образец водача на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов. " Борисов от 2001 година е във висшия ешелон на властта. Можеше по пресни следи да проверява. По времето на Национална движение „Симеон Втори" стана приватизацията на електроразпределителните предприятия ", сподели Янков.

Едновременно с това Янков назова неточност приватизацията на външнотърговските сдружения, където били назначавани хора от студентската пейка и за няколко часа се превръщали в притежатели, какъвто позволи, че бил казусът и с " Техноимпекс ". " Отхвърлям Българска социалистическа партия да носи отговорност за интервал с дясна политика и ръководена от хора отвън Българска социалистическа партия. Партията не е бъркала ", съобщи депутатът, който е отвън най-близкия кръг на водача Нинова.

Приемете, че Корнелия Нинова в един интервал е изпълнявала дясната политика на Иван Костов и по-късно е еволюирала до член на Българска социалистическа партия. Ляв е всеки млад индивида, при нея има малко по-различен случай, означи Красимир Янков.

Янков разяснява още, че в Българска социалистическа партия е имало претенции за избор на съмнение против държавното управление, само че по неразбираеми аргументи се е стигнало до закъснение и в този момент оправданието са договарянията с Движение за права и свободи, въпреки левицата да има задоволително депутати, с цел да внесе вота сама.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР