Приватизацията е грабеж, имаше планирани милионери. Участваха поне четири правителства,

...
Приватизацията е грабеж, имаше планирани милионери. Участваха поне четири правителства,
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Приватизацията е грабеж, имаше планирани милионери

Приватизацията е обир, имаше планувани милионери. Участваха най-малко четири държавни управления, това беше обеден обир. Принципът беше сгрешен. Това съобщи в предаването "Офанзива " по Канал 3 президентът на КТ "Подкрепа " Димитър Манолов.

"Работниците се използваха за фасада. Това, което заработваха, малко по-късно им биваше отнето. Не се разреши да каже пазарът какво има и кое какъв брой коства ", добави Димитър Манолов.

По думите му Иван Костов си е платил полическата цена за това, което е направил.

"Сделките като такива са били законни, само че приватизационният надзор отсъстваше. Твърди се, че някои добре са осребрили присъединяване си във властта. Схемата е такава, че тези хора мъчно могат да бъдат хванати ", добави Манолов.

Вижте още настоящи разбори и мнения

"Имаше външно гледище да се прави приватизация. Мотото – "Продавайте, няма значение на каква цена”. В момента натискът да не се проверяват приватизационни покупко-продажби е за изчистване на политически сметки ", посочи Димитър Манолов.

"Дадохме един звук бумаги, само че правосъдната система не искаше да се занимава с това. Ние бяхме неопитни, тези, които са писали проекта, само че водеха за носа. Обръчите към политиците през днешния ден имат мотив да се тормозят ", сподели още Димитър Манолов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР