Привържениците от НФК Черно море призовават всички обичащи “зелено-белия варненски

...
Привържениците от НФК Черно море призовават всички обичащи “зелено-белия варненски
Коментари Харесай

Феновете на Черно море се надъхват за ЦСКА

Привържениците от НФК Черно море приканват всички обичащи “зелено-белия ” варненски тим да поддържат “моряците ” в мача с ЦСКА тази събота от 17,30 часа на стадион “Тича ” във Варна.

Ето какво написаха от Националния почитател клуб на Черно море на страницата си във Facebook:

“Да, Черно море в действителност загуби своите шансове да се бори за “Европа ” и на процедура доиграва сезона. Всички знаехме това още преди мача с Лудогорец. Всички знаем и какво стана на същия този мач и по какъв начин приключи той. Всички знаем по какъв начин в решителната фаза от шампионата, знайни и незнайни потенциали твърдяха, че Черно море ще “полегне ” ту на този, ту на оня, за сякаш да помогне на трети, само че истината е една – Черно море потвърди, че не се предава и не се преценява с никого!

С шансове или без, нашето място до края на сезона Е НА СТАДИОНА, компактно зад тима и това ТРЯБВА да е ясно на безусловно всеки един, който смята себе си за последовател на Черно море и на всеки един, който чака същият този клуб да му се отблагодари уместно с победи, което се случи неколкократно през този сезон, а и през годините!

С вас сме, “моряци ”!

СЪБОТА – 17:30 ЧАСА – ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР