Привържениците на ЦСКА от Червена чета Радецки – Козлодуй отново

...
Привържениците на ЦСКА от Червена чета Радецки – Козлодуй отново
Коментари Харесай

Червена чета Радецки“ – Козлодуй отново запали десетки деца по армейската кауза

Привържениците на ЦСКА от „ Червена чета Радецки ” – Козлодуй още веднъж доставиха невероятни футболни страсти за над стотина деца по време обичайния футболен шампионат в града.

Фенклубът, който е един от най-добре проведените и функциониращи в Северна България, с изключение на да поддържа представителния отбор и да пази армейската идея и полезности, си е сложил и обществената задача да подкрепя спортни мероприятия за деца и юноши в района.

И тази година за всички участници бяха обезпечени футболни топки и 80 екипа, особено направени единствено в червено-бели цветове. Победителят от СУ “Св. св. Кирил и Методий ” и останалите призьори бяха отличени с купи и медали, а най-талантливите малчугани получиха и редица самостоятелни награди.

Виден посетител на футболния празник беше някогашният нападател на ЦСКА Генчо Симеонов, отбелязал незабравим гол за алените при равенството 2:2 с британския Нюкясъл на „ Сейнт Джеймсис Парк “ през есента на 1999 година. Той влезе в ролята на арбитър и респектиращо се оправи със отговорностите си.

„ Стараем се да срещаме децата с историята и триумфите на обичания клуб и посредством футбола да ги възпитаваме да станат почтени персони. Срещаме поддръжка, имаме и спонсори, които са съпричастни с нашите хрумвания и инициативи. Имаме упоритост шампионатът да се развие и да притегли още по-силни участници, за какво не и интернационалните тимове. От ЦСКА са ни уверили, че техни отбори отсега нататък постоянно ще се включват. Каква по-голяма наслада и горделивост за нас, в случай че в тези мачове блесне някой гений за армейската школа “, показа един от най-изявените деятели на фенклуба Петър Сакалиев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР