Привърженици разбиха главата на треньора на Бешикташ - Шенол Гюнеш.

...
Привърженици разбиха главата на треньора на Бешикташ - Шенол Гюнеш.
Коментари Харесай

Фенове разбиха главата на треньора на Бешикташ


Привърженици разрушиха главата на треньора на Бешикташ - Шенол Гюнеш. Инцидентът се случи по време на полуфиналната среща за Купата на Турция между  " черните орли " и " Фенербахче ". В следствие мачът бе преустановен.

Двата отбора излязоха след почивката при нулево тъждество. В разгара на мача обаче сред почитателите на Фенербахче и запасите на Бешикташ стартира замяна на словесни обиди.

Феновете по трибуните реагираха по-остро и започнаха да хвърлят предмети към скамейката. Един от тях попадна в главата на наставника Гюнеш.



Незабавно му бе оказана здравна помощ, а по-късно той бе закаран в болница. За благополучие няма заплаха за живота на експерта, който " се размина " единствено с 5 шева на главата.

Мачът бе преустановен и се чака в околните дни федерацията в южната ни съседка да реши по кое време ще се доиграе и какво ще бъде наказването за Фенербахче. Първата среща сред двата отбора приключи 2:2.

Това е следващо ново попълнение в сбирката с балкански изцепки. Припомняме, че през предишния уикенд в Сърбия и Румъния почитатели се биха на трибуните, българското дерби сред ЦСКА и Левски бе помрачено от ранена полицайка, а в края на месец март Собственикът на гръцкия ПАОК Иван Савидис нахлу на терена, носейки револвер, по време на мач на солунския отбор против АЕК.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР