Привърженици на ВМРО, начело с Ангел Джамбазки, са блокирали входа

...
Привърженици на ВМРО, начело с Ангел Джамбазки, са блокирали входа
Коментари Харесай

МЪЛНИЯ: ВМРО обсади дома на Кирил Петков

Привърженици на Вътрешна македонска революционна организация, отпред с Ангел Джамбазки, са блокирали входа на жилището на премиера Кирил Петков, сподели репортаж на Нова тв.

Кирил Петков живее наоколо до Народното събрание в центъра на столицата и върви пешком оттова до Министерския съвет и до Народното събрание. Днес в Народното събрание ще са разискванията по вота на съмнение против държавното управление му, а Вътрешна македонска революционна организация е измежду партиите, които наред с " Възраждане " са декларирали митинги на жълтите павета.

Евродепутатът Ангел Джамбазки предвожда пишман патриотите, които са обкръжили входа на кооперацията на премиера. Те го упрекват в национално изменничество поради Северна Македония, създали са си и плакати против Петков в опит да яхнат вълната и да извлекат политически дивиденти за партията на Красимир Каракачанов.

Разрешението на партията на Джамбазки и някогашния вицепремиер Красимир Каракачанов е за митинг следобяд, не са уведомили общината за акцията си тази заран на ъгъла на улиците " Иван Вазов " и " Шишман ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР