Привърженици на Спартак (Москва) излязоха с обръщение, насочено към българския

...
Привърженици на Спартак (Москва) излязоха с обръщение, насочено към българския
Коментари Харесай

Фенове на Спартак : Попе, твоят период в отбора беше специален

Привърженици на Спартак (Москва) излязоха с послание, ориентирано към българския национал Ивелин Попов. Става въпрос за родни почитатели на съветския отбор, които се обърнаха към Попето незабавно, откакто стана ясно, че футболистът напуща московчани. Ето какво написаха българските почитатели на Спартак: " Попе,
Ние, последователите на Спартак (Москва) в България, желаеме да споделим няколко думи, малко, откакто стана ясно публично, че обичаният ни клуб към този момент няма да има своето българско присъединяване.
За страдание, всяко нещо има своя край. Дойде моментът за това да благодарим за времето, прекарано от теб в „ червено-белия “ клуб. Периодът от лятото на 2015-та година до момента, за нас – почитателите на този популярен съветски клуб, беше специфичен. За пръв път в историята на Спартак в състава имаше българин. Вярвахме, че ще бъдеш потребен на отбора той да се върне на мястото, където е бил преди години, а точно, измежду водещите тимове и това се удостовери. Не единствено това, вие с останалите момчета от състава, треньора Масимо Карера и хората от управлението, постигнахте нещо чакано дълго – станахте първенци, върнахте позабравени усеща у милиони спартаковски последователи.

Бе наслада и горделивост, в тези победни години, измежду имената да бъде и твоето. Със сигурност имаше и сложни интервали за теб в тима, само че ти остана предан.

Българската диря в Спартак е реалност, постоянно ще бъдеш част от историята на клуба, освен поради прелестните голове или асистенции.

Благодарим! Пожелаваме ти триумф и отсега нататък! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР