Привърженици на гладуващия в затвора Алексей Навални обявиха днес, че

...
Привърженици на гладуващия в затвора Алексей Навални обявиха днес, че
Коментари Харесай

Дъщерята на Навални иска лекар да помогне на баща й! Имало опасност от бъбречна недостатъчност и сърдечен арест

Привърженици на гладуващия в пандиза Алексей Навални оповестиха през днешния ден, че са насрочили за 21 април демонстрации в негова поддръжка, които по думите им ще бъдат най-големите в новата история на Русия, предадоха Ройтерс и АП.

Целта е да се притегли вниманието към влошеното здравословно положение на пандизчията, който от 31 март отхвърля да приема храна в символ на митинг, че не му позволяват съответно лекуване против остри болки в гърба и кръста. Ръководителят на щаба на Навални Леонид Волков сподели, че демонстрациите ще се състоят толкоз скоро, тъй като животът на пандизчията е под непосредствена опасност, предава Българска телеграфна агенция.

От лекарския съюз през вчерашния ден оповестиха, че съгласно лабораторните проучвания скоро Навални ще изпадне в бъбречна непълнота, което може да доведа до арест на сърцето. " Пациентът може да почине във всеки миг " установи лекарят Ярослав Ашихмин.

Демонстрациите в сряда са свикани тук-там със символно значение - Манежния площад в Москва наоколо до Кремъл и големия Дворцов площад в Санкт Петербург. Засега няма коментар от полицията или държавното управление, само че евентуално реакцията им ще бъде твърда. По време на митингите през януари с гледище Навални да бъде освободен бяха арестувани над 10 хиляди души.

Дъщерята на Навални Даша, която е студентка в Станфордския университе, се обърна в Twitter към съветските управляващи: " Позволете на доктор да преледа моя баща ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР