Припомняме, двама българи бяха задържани на остров Крит за убийството

...
Припомняме, двама българи бяха задържани на остров Крит за убийството
Коментари Харесай

Изстинахме! Много Лоши Новини За Българите, Които Живеят В Гърция! Заплахата Е Огромна, Каква Е Нашата Вина!

Припомняме, двама българи бяха арестувани на остров Крит за убийството на 63-годишен кардиолог. Мъжът е бил убит в събота, 7 октомври, а гръцките управляващи са задържали за закононарушението служителя на престъпната полиция в Казанлък Красимир Карчев. Арестуваният признал за осъществяването на действието, като показал и повода - имал връзка със брачната половинка на гръцкия жител. Карчев декларирал, че отишъл в Гърция особено, с цел да извърши убийството. Съпругата на доктора, която също е българка, беше арестувана за съучастие.

Жестокостта на убийството обаче радикално трансформирало отношението на локалните поданици по отношение на българите на острова. По думите на представителя на българската общественост на остров Крит Петър Анастасов закононарушението е върнало години обратно дребната българска общественост, която се опитвала да се интегрира на острова от десетилетия.

Пред bTV Атанасов изяснява, че отишъл да сервира съболезнования на фамилията на жертвата, когато чул реплики от сорта на " всички да се омитат от тук, да си обират багажа, да не се случи нещо... Ако това беше в еди-кое си село, до момента всички щяха да са избити ". Тези настроения тормозят българите, които живеят в региона.

Атанасов уточни и че не познава персонално нито жертвата, нито причинителите. Те живеели в далечен завършек на острова, където обитаемоте места били по-малки.

Изяснено е още, че българката водела разточителен метод на живот. Според клюки тя била домашна помощничка на фамилията на кардиолога, който към този момент имал брачна половинка. Той обаче се развел, с цел да се ожени за българката. Предполага се и че кардиологът е бил много състоятелен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР