Принцесата на Монако вчера посети официално събитие. Шарлийн се появи

...
Принцесата на Монако вчера посети официално събитие. Шарлийн се появи
Коментари Харесай

Новият имидж на Шарлийн Монакска я разхубави

Принцесата на Монако през вчерашния ден посети публично събитие. Шарлийн се появи с изцяло нов облик, с който не всички още са привикнали. От русокоска се трансформира в жена с кафява коса и стартира да носи по-тъмни тоалети и солидни бижута.

За да се хареса на принц Албер, родената в Южна Африка хубавица Шарлийн Уитсток се подложи на няколко пластични корекции. Тя промени формата на брадичката си, а също леко съкрати ъглите на долната си челюст. Принцесата употребява и пълнители за устни от  много години, по този начин промени формата на устните си, които станаха по-плътни.

Трябва да знаете, че новия облик на брачната половинка на принца е дело освен на пластични хирурзи, само че и на психолози и стилисти. Когато стартира връзка с Албер тя мечтаеше да наподобява на известната му майка Грейс Кели. Образът на именитата хубавица я въодушевяваше дълги годни и принцесата го играеше Грейс. Но това не й донесе благополучие, тя изпадна е меланхолия поради изневерите на принца.

Но в този момент се усеща по-спокойна откакто подписа контракт със брачна половинка си и е финансово обезпечена.Спокойствието й се отрази добре, наддаде на килограми и към този момент няма да я назовават най-тъжната принцеса на света.

Тагове: new Шарлийн Монакска принцесата на Монако Грейс Кели нов имидж пластики
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР