Принцеса на Уелс пожела да се извини за гафа със

...
Принцеса на Уелс пожела да се извини за гафа със
Коментари Харесай

Снимката с децата, заради която атакуваха Кейт и как отвърна тя

Принцеса на Уелс пожела да се извини за гафа със фотографията от 8 март, защото има вяра, че честността е " най-хубавата политика ".

Изненадващо Кейт Мидълтън призна през вчерашния ден, че е пипнала фотографията, на която демонстрира по какъв начин чества Деня на майката с децата си. Вътрешен човек разкри, че принцесата се чувствала " извънредно " от случилото се и се опитвала да направи фотографията " допустимо най-хубава ". Приятел на Кейт показа, че тя била разтревожена от бурята, провокирана от това, което трябвало да бъде " почтена фамилна фотография ".
                             

Тя се извини за всяка " илюзия ", която фотографията е провокирала, откакто шест международни организации отстраниха изображението от техните библиотеки заради угриженост, че " източникът е манипулирал изображението ". Снимката на Кейт и нейните деца, направена от принц Уилям в къщата на фамилията в Уиндзор в петък, е първата от интервенцията ѝ през януари насам.

Двойката се надявала, че фотографията ще понижи жестоките спекулации в обществените мрежи за положението на принцесата, които надълбоко я тревожат. Вместо това, кралският гаф докара до още една обществена детонация от тайни теории.
 Поглед към охолния живот на децата на Уилям и Кейт  Поглед към охолния живот на децата на Уилям и Кейт  Поглед към охолния живот на децата на Уилям и Кейт  Поглед към охолния живот на децата на Уилям и Кейт
Публично поемайки виновност, принцесата написа: " Като мнозина аматьорски фотографи, от време на време опитвам при редактирането. Искам да изразя своите извинения за всяка илюзия, която фамилната фотография провокира. Надявам се всички, които честват, да са имали доста благополучен Ден на майката. "

Дворецът съобщи, че няма да разгласява още веднъж нередактираната фотография на Кейт и нейните деца, което единствено породи спомагателни диспути. Новината, че принцеса Уелс се е подложила на планувана коремна интервенция, беше оповестена на 16 януари.
                             

Дворец удостовери, че Кейт е призната в Лондонска клиника на предходния ден, а интервенцията била сполучлива. Тогава стана ясно, че е малко евентуално тя да се върне към обществените си действия преди Великден. Но отсъствието на публични вести провокира детонация от злокобни и оскърбителен спекулации за нейното положение.

В двореца се обсъждало дали да разгласяват обичайна фотография за Деня на майката. В естествени условия, това щяло да бъде " детска игра ", само че предвид на обстоятелството, че принцесата желала персонално пространство за лекуване и " безумието " на спекулациите, чиновниците желали да бъдат сигурни, че това няма да способства за тях.
 Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?
Снимката е оповестена и за нула време единствено във X (Twitter) получава повече от 78 милиона гледания. След като е оповестена, “детективите “ в обществените медии стартират да разясняват, че елементи от нея наподобяват " фотошопирани " или цифрово манипулирани. Най-очевидният симптом е ръкавът на принцеса Шарлот, само че стартират да пораждат въпроси и за листата на дървото в градината, като някои споделят, че е прекомерно рано за подобен лукс.

Нещата стават по-сериозни, когато уважаемата интернационална организация за фотоси AP декларира, че желае от клиентите си да изтрият фотографията, казвайки: ,,След по-обстоен обзор наподобява, че източникът е манипулирал изображението. “ Дворец е изцяло сюрпризиран и отхвърля да разяснява, казвайки, че няма да бъде " примамен " да се изрази по въпроса.
                             

Мета данните (информацията, прикачена към изображенията) демонстрират, че фотографията е била непокътната два пъти на Photoshop, един път в петък вечерта и още веднъж в събота заран. До през вчерашния ден сутринта историята е на първите страници на множеството английски вестници. Наблюдава се безмълвие от страна на кралското семейство, само че е ясно, че това е спор, който не може да се остави просто по този начин.

Накрая оправданието на Кейт е оповестено в обществените мрежи. Няма никакви признаци, че принцесата не е написала и разгласила сама това, макар че дворецът не би желал да се изрази и по този въпрос.

Резултатът от случилото се довежда до още една детонация от неуместни тайни теории в сериозен миг за кралското семейство.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР