Принц Уилям и съпругата му Катрин днес отпразнуваха 13-ата си

...
Принц Уилям и съпругата му Катрин днес отпразнуваха 13-ата си
Коментари Харесай

Принц Уилям пое рискове, които можеха да се объркат ужасно, когато предложи на Кейт Мидълтън

Принц Уилям и брачната половинка му Катрин през днешния ден отпразнуваха 13-ата си годишнина от сватбата - и дворецът Кенсингтън разгласява невъобразим портрет на двойката, с цел да означи случая.

Принцът и принцесата на Уелс се ожениха на 29 април 2011 година, а новото черно-бяло изображение, оповестено в сметките на Уелс в обществените медии, беше озаглавено „ Днес преди 13 години! “ На него се вижда по какъв начин младоженците наподобяват спокойни и усмихнати в Бъкингамския замък след церемонията, с Кейт в нейната булчинска рокля и воал на Сара Бъртън за Александър Маккуин, а Уилям стои с ръка на кръста на жена си.

Уилям и Катрин разкриха техния годеж през ноември 2010 година и седнаха с Том Брадби от ITV, с цел да обсъдят детайлностите към предлагането на отмора в Кения. Уилям знаеше, че желае да предложи брак в точния миг по време на пътуването, тъй че пое риск, който можеше да се обърка извънредно - той носеше годежния пръстен от £100 000, който в миналото е принадлежал на починалата му майка, принцеса Даяна, в р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР