Принц Уилям и Кейт заведоха двете си по-големи деца на

...
Принц Уилям и Кейт заведоха двете си по-големи деца на
Коментари Харесай

Кейт и Уилям заведоха децата си на поклонението на принц Филип

Принц Уилям и Кейт заведоха двете си по-големи деца на възпоменателната работа в памет на починалия им прародител принц Филип. Службата се организира в Уестминстърското абатство, а това бе една от редките появи на наследниците на херцозите на Кеймбридж.

8-годишният принц Джордж и 6-годиншната Шарлът изглеждаха доста пораснали и елегантни в компанията на родителите си. Te дойдоха, хванати ръка за ръка с майка си и татко си. Принцеса Шарлот носеше мрачно палто, а принц Джордж бе облечен в тъмносин костюм и вратовръзка с бледосиня риза.

Поводът бележи основен миг в публичния живот на принцът и принцесата, тъй като е едно от първите събития, на които младите кралски особи ще се срещнат и ще поздравят значими членове на конгрегацията и първата огромна телевизионна църковна работа, на която участват.

На погребението на принц Филип предишния април участваха единствено 30 опечалени, защото то се организира в разгара на пандемията. На възпоменателната работа се чакат към 1800 посетители, в това число други европейски кралски особи, представители на многото благотворителни организации, на които херцогът е бил патрон или президент, както и министър председателят Борис Джонсън със брачната половинка си.

Източник: Дарикнюз
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР