Принц Хари в момента е в Япония заедно с добрия

...
Принц Хари в момента е в Япония заедно с добрия
Коментари Харесай

Принц Хари пазарува, а Меган лудува: ето какво правят двамата, докато са далеч един от друг

Принц Хари сега е в Япония дружно с положителния си другар Начо Фигуерас, а Меган е в Лос Анджелис и също се любува на време с приятелките си.

Хари и Начо разкриха в занимателен пост в Instagram какви ги правят, когато са надалеч от съпругите си. Оказа се, че... пазарят за съпругите си!

Начо показа занимателен кадър в обществената мрежа, на която двамата другари са кръстосали ръце, показвайки мускули, до момента в който театралничат с дамски слънчеви очила в магазин в Токио.
                             

" Пазаруваме за съпругите ", написа под фотографията аржентинския поло състезател. " Огромни благодарности на Токио за гостоприемството и добрината по отношение на нас ", допълва Начо.

Оказва се, че и Меган не скучае вкъщи в Лос Анджелис. Херцогинята е видяна да се забавлява на един от поредицата паметни концерти на Тейлър Суифт в Лос Анджелис.
                             

Меган е била на концерта дружно с една от най-хубавите си приятелки - Луси Фрейзър, която взе участие в документалния им филм за Netflix. Луси и Меган се познават много от дълго време, още преди Хари и Меган да се срещнат. Двете са пътували дружно много постоянно и Луси непрекъснато е участвала във към този момент изтритите обществени мрежи на Меган.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР