Принц Хари разкри размяната на реплики между Меган Маркъл и

...
Принц Хари разкри размяната на реплики между Меган Маркъл и
Коментари Харесай

Принц Хари разкри подробно разговора между ридаещата Меган и Кейт за скандала с роклята на Шарлот

Принц Хари разкри размяната на реплики сред Меган Маркъл и снаха му Кейт за роклята на шаферка на принцеса Шарлот.

Херцогът на Съсекс твърди, че случаят значително е бил провокиран от Кейт, която се е разгневила, че е трябвало да чака един ден, с цел да чуе отговор от Меган за " обидната " дреха преди кралската женитба през 2018 година

В книгата си Spare той твърди още, че предлагането на Меган да занесе роклята на шивач, който е в подготвеност в двореца Кенсингтън, " не е било задоволително ", а Кейт е упорствала, че " всички рокли би трябвало да се преправят ".

Преди огромния ден Хари сподели, че Меган е съчетавала проблемите с роклята на Шарлот с хаоса към татко ѝ Томас Маркъл - и в последна сметка се е оказала " хлипаща на пода ".

 

Хари написа в книгата си, която излезе в среднощ в Обединеното кралство след преждевременното ѝ издаване в Испания: " Мег не отговори незабавно на Кейт. Да, имаше безкрайни известия, свързани със сватбата, само че най-много се занимаваше с хаоса към татко си.

" И на идната заран тя написа на Кейт, че нашият шивач е в подготвеност. "

Хари написа, че Меган споделила, че шивачът се казвал Аджай и бил в двореца Кенсингтън.

 

Кейт: " Роклята на Шарлот е прекомерно огромна, прекомерно дълга, прекомерно торбеста. Тя се разплака, когато я опитва у дома. "

Меган: " Точно по този начин, а аз ти споделих, че шивачът е в подготвеност от 8 сутринта. Тук. В KP. Можеш ли да заведеш Шарлот да я преправи, както вършат другите майки? "

 

Кейт: " Не, всички рокли би трябвало да се преправят. "

Меган: " Не съм сигурна какво друго да кажа. Ако роклята не ви пасва, апелирам, заведете Шарлот при Аджай. Той чака през целия ден. "

Кейт: " Добре. "

Хари също по този начин твърди, че Кейт е споделила, че е разискала въпроса със " личния си брачен дизайнер " и те са се съгласили.

 

Херцогът сподели, че съчетаването на проблемите с роклята на Шарлот с хаоса към татко ѝ е довело до това, че Меган е " изхлипала на пода ".

 

Кралски източници настояват, че " не е останало никакво доверие " сред висшите кралски особи и херцога след излизането на взривоопасните му записки и поредицата рекламни изявленията, ориентирани против кралските особи.

Кралското семейство няма да се ангажира с обвиняванията на принц Хари, тъй като се опасява частните диалози да бъдат употребявани против тях.

Херцогът на Съсекс предложи на фамилията си късмет за помиряване и опция да стартират диалози при закрити врата, само че продължи да насочва редица обидни изказвания за висши кралски особи.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР