Принц Хари продължава поредната си съдебна битка, този път, за

...
Принц Хари продължава поредната си съдебна битка, този път, за
Коментари Харесай

Какво иска Хари за Меган и децата си

Принц Хари продължава следващата си правосъдна борба, този път, с цел да успее да върне държавната защита за себе си и фамилията си, когато са на британска земя. Те бяха лишени от тази привилегия измежду като напуснаха кралския двор.
 Принц Хари още веднъж в съда - по какъв начин ще отбрани достойнството си този път
Поредният обезверен ход на принц Хари

Отново самичък против кралския двор

В правосъдната зала бе прочетено изявление, написано от принц Хари, който този път не се яви в залата. В него споделя, че точно това е била главната причина той, Меган и децата им да заминат за Съединени американски щати - тъй като не е могъл да си разреши да ги сложи в риск. А точно по този начин са се чувствали без отбраната на специфичните служби.

И по тази причина просто са били принудени да изоставен допустимо най-скоро - стъпка, която е натъжила надълбоко и него, и Маркъл.
 Снимка 627643

По-малкият син на крал Чарлз също по този начин съобщи, че желае защитата да му бъде върната, с цел да може децата му Лилибет и Арчи да се усещат като вкъщи си, когато са в неговата татковина. Защото Англия е неговият дом, центърът на неговото завещание за децата му и той не желае да къса връзка със страната, само че просто е заставен да го направи на този стадий, с цел да не поема непотребни опасности, предава People.
 Принц Хари и помощта от Ник Буут за Invictus Games 2025
Малка победа за принц Хари, само че на фона на възможен огромен неуспех

Ще успее ли да резервира най-важната си идея

И по-рано в хода на делото юристите на принц Хари обявиха изрично, че той има огромен предпочитание да посети Великобритания заедно с децата си, само че не го прави, тъй като се тормози за сигурността им. Засега цялото семейство е било дружно във Англия единствено веднъж - за платинения празник на Елизабет Втора, когато посрещнаха и първия рожден ден на Лилибет в някогашния си дом Frogmore Cottage.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР