Принц Хари не се сдържа в подробностите за провала на

...
Принц Хари не се сдържа в подробностите за провала на
Коментари Харесай

Принц Уилям използва „таен код“ за Даяна на Хари преди сърцераздирателния коментар

Принц Хари не се сдържа в детайлностите за неуспеха на връзката си с брат си принц Уилям в избухливите си записки Spare.

Книгата, издадена преди една година, раздруса целия свят с помощта на редица спиращи дъха обвинявания, като Хари даже твърди, че има физическо сборичкване сред кралските братя и сестри.

Херцогът също писа за развълнуван спор по време на разходка покрай Frogmore Cottage след погребението на дядо му принц Филип на 17 април 2021 година

Съобщава се, че Хари, Уилям и Чарлз са обсъждали изявлението, което той и Меган Маркъл са дали на Опра Уинфри месец по-рано. Според Хари той се е опитвал да отговори на обвиняванията в тормоз, отправени против Меган, само че татко му и брат му „ не са слушали “.

Уилям, твърди Хари, бил „ в действителност лютив “ и го сграбчил, до момента в който се опитвал да се отдалечи. " Махнах с ръка, погнусен, само че той се хвърли и ме сграбчи за ризата. Чуй ме, Харолд ", написа Хари в книгата си. „ Отдръпнах се, отхвърлих да срещна погледа му. Той ме принуди да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР